Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Karjeras atbalsta pasākums vecākiem

27.01.2021
 

27.01.2021. Daugavpils būvniecības tehnikuma audzēkņu vecākiem Zoom platformā tika novadīts tiešsaistes pasākums par karjeras atbalstu.

Pasākumu organizēja Daugavpils būvniecības thehnikuma pedagogi karjeras konsultanti (PKK) ar mērķi iepazīstināt audzēkņu vecākus ar karjeras atbalstu un DBT karjeras atbalsta iespējām. Pasākuma laikā PKK Ārija Šumeiko stāstīja par vecāku lomu bērna karjeras ceļā, un cik svarīgs ir vecāku atbalsts bērna lēmumu pieņemšanā. PKK Jeļena Viršuta sniedza ieteikumus vecākiem par to, kā rīkoties tiem sarunājoties un apspriežot ar jauniešiem karjeras un nākotnes jautājumus. PKK Darja Maļinovska iepazīstināja vecākus ar Daugavpils būvniecības tehnikumā rīkotajiem karjeras atbalsta pasākumiem, un informēja par tehnikumā sniedzamo karjeras atbalstu (grupu nodarbībām, individuālās konsultācijām u.c.). Pasākuma laikā vecāki aktīvi atbildēja uz jautājumiem čatā.

Pasākuma noslēgumā kopā ar PKK Lindu Pūdāni vecāki diskutēja par to, kas viņuprāt ir nepieciešams viņu bērniem, lai veiksmīgi vadītu karjeru, dodot ieteikumus karjeras atbalsta veidošanai tehnikumā.

Vēlamies pateikties audzēkņu vecākiem, kuri atrada brīvu laiku un iesaistījās šajā pasākumā.

Uz tikšanos nākamajos karjeras atbalsta pasākumos!

 

Sagatavoja: pedagogs karjeras konsultants Darja Maļinovska  

« atpakaļ