Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Izlaidumi Daugavpils būvniecības tehnikumā

29.06.2021

Jūnijs ir izlaidumu laiks. Arī šogad 18., 21. un 22. jūnijs bija īpašas dienas Daugavpils būvniecības tehnikumā, Jātnieku ielā 87. Diplomus par profesionālo vidējo izglītību un profesionālās kvalifikācijas piešķiršanu saņēma 113 absolventi.

Svinīgie pasākumi notika draudzīgā un sirsnīgā gaisotnē, tehnikuma iekšpagalmā tika izvietota svinību telts, kas radīja īpašu svētku noskaņu. Latvijas darba tirgus tika papildināts ar tādiem profesionāļiem kā apdares darbu tehniķis, ceļu būvtehniķis, arhitektūras tehniķis, autodiagnostiķis, lokmetinātājs (TIG), inženierkomunikāciju tehniķis, interjera noformētājs, interjera dizaina speciālists un lokmetinātājs (MAG/MIG).

Tehnikuma absolventi dalījās atmiņās par spilgtākajiem mācību laika notikumiem, izteica pateicības vārdus skolotājiem, grupas audzinātājiem, tehnikuma administrācijai un direktorei. Tehnikuma direktore Ināra Ostrovska savā uzrunā atzīmēja, ka tagad absolventiem rokās ir spēcīga profesija, kura palīdzēs veidot turpmāko dzīvi, novēlēja turpināt attīstīties un neapstāties pie sasniegtā!

 

Labākie 2020./2021. mācību gada absolventi saņēma pateicības rakstus par teicamām un izcilām sekmēm mācībās un praksē:

Finanšu ministrijas Simtgades stipendiju, apbalvojums ar Pateicības rakstu par teicamām un izcilām sekmēm mācībās un praksē, par augstiem sasniegumiem Daugavpils būvniecības tehnikuma vārda popularizēšanā, aktīvu līdzdalību skolas sabiedriskajā dzīvē saņēma kvalifikācijas “Interjera noformētājs” absolvente - Irina Abramova.

Virginija Martirosjana, kvalifikācijas „Interjera noformētājs” absolvente, saņēma Ministru prezidenta atzinību, apbalvojumu ar Pateicības rakstu par teicamām un izcilām sekmēm mācībās un praksē, par augstiem sasniegumiem Daugavpils būvniecības tehnikuma vārda popularizēšanā, aktīvu līdzdalību skolas sabiedriskajā dzīvē.

Daugavpils Pilsētas domes Goda rakstu, apbalvojumu ar Pateicības rakstu par teicamām un izcilām sekmēm mācībās un praksē saņēma Iļja Zavjalovs (kvalifikācija „Inženierkomunikāciju tehniķis”) un Vadims Semjonovs (kvalifikācija „Inženierkomunikāciju tehniķis”).

Programmas „Autodiagnostiķis” absolvents Artis Strods saņēma apbalvojumu ar Pateicības rakstu par parādītajiem teicamiem un izciliem sportiskajiem sasniegumiem. Apbalvots ar Pateicības rakstu  par teicamām un izcilām sekmēm mācībās un praksē.

Ņikita Baranoskis (kvalifikācija „Arhitektūras tehniķis”) apbalvots ar Pateicības rakstu par parādītajiem teicamiem un izciliem sportiskajiem sasniegumiem.

No sirds sveicam katru absolventu!

 

Izlaidumu foto galerija:

 4-15 un 4-33 - 2021.06.18

4-04, 4-02 un 0-23T - 2021.06.21

4-03 un 4-23 - 2021.06.22

03 un 0-23M - 2021.06.22

Sagatavoja:

Inna Rotjko, Audzināšanas daļas vadītāja

Linda Pūdāne, Komunikācijas un karjeras centra vadītāja

« atpakaļ