Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

No 21.10. - 14.11. mācības notiek ATTĀLINĀTI

21.10.2021
 
Saistībā ar Ministru kabinetā apstiprinātajiem grozījumiem 2021. gada 9. oktobra rīkojumā Nr. 720 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu", sākot no 21.oktobra ir spēkā virkne izmaiņu, kas skar mācību procesa norisi visos izglītības līmeņos, kā arī sporta treniņu un sacensību organizēšanu.

Profesionālajā izglītībā, interešu un pieaugušo izglītībā mācību darbs attālināti notiek no 21.oktobra līdz 14.novembrim.

Klātienē atļauts kārtot profesionālās kvalifikācijas eksāmenus profesionālās pamatizglītības, arodizglītības, profesionālās vidējās izglītības un profesionālās tālākizglītības programmās, ja to norise ir ieplānota līdz 2021. gada 27.oktobrim. 

Sporta jomā līdz 14. novembrim ir atceltas visas sporta sacensības, kā arī visi sporta treniņi klātienē amatieriem visās vecuma grupās, kā arī interešu izglītības un profesionālās ievirzes izglītības programmu ietvaros, paredzot tikai atsevišķus izņēmumus pieaugušo izlašu un citu augsta līmeņa sportistu dalībai sporta treniņos un sacensībās. Vienlaikus arī turpmāk netiek ierobežotas individuālas fiziskās aktivitātes veselības saglabāšanai un uzlabošanai, ja tās norisinās ārtelpās un bez trenera.

Pilnu rakstu lasiet Izglītības un zinātnes ministrijas mājaslapā.

Mācību procesa organizācija Daugavpils būvniecības tehnikumā notiek caur e-klasi pēc stundu saraksta.

Aicinājums audzēkņiem uzmanīgi sekot līdzi stundu sarakstam, uzdevumiem un tiešsaistes nodarbību saitēm e-klases dienasgrāmatā!

 

« atpakaļ