Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Sveicam rudens absolventus!

28.10.2021

Kā ierasts, arī rudens Daugavpils būvniecības tehnikumā ir izlaidumu laiks, kad profesionālo kvalifikāciju iegūst audzēkņi, kuri mācību programmu apguvuši 1,5 gada garumā.

Nedēļā no 19.-22.oktobrim tehnikumā bija jūtama īpaša rosība, jo norisinājās kvalifikācijas eksāmeni, kuros katram audzēknim bija jāpierāda savas teorētiskās zināšanas un iegūtās praktiskās iemaņas. Daugavpilī norisinājās eksāmeni profesijas iegūšanai kvalifikācijās: Krāšņu un kamīnu mūrnieks, Inženierkomunikāciju tehniķis, Ainavu būvtehniķis, Transportlīdzekļu krāsotājs, Ģeotehnikas izpētes tehniķis, Apdares darbu tehniķis, Sausās būves tehniķis, Siltumapgādes un apkures sistēmu tehniķis, Namu pārzinis, Arhitektūras tehniķis, Ceļu būvtehniķis un Automehāniķis. Višķos kvalifikācijas eksāmenu kārtoja Lauksaimniecības mehanizācijas tehniķi un Augkopības tehniķi.

Audzēkņi atzina, ka šis mācību laiks ir bijis gan kā iespēja, gan kā izaicinājums attālināto mācību dēļ. Absolventi ir gandarīti par iespēju apgūt profesiju un izmantot iegūtās zināšanas savā tālākajā karjeras ceļā.

Kopā Latvijas darba tirgū ienāca 211 jauni kvalificēti speciālisti, kuri savas prasmes un iemaņas ieguvuši Daugavpils būvniecības tehnikumā.

Diemžēl, epidemioloģiskās situācijas dēļ, šogad izlaidums absolventiem netiek rīkots un diplomus par iegūto kvalifikāciju katrs saņem individuāli nedēļā no 25.-29.oktobrim ierodoties tehnikumā.


Sveicam absolventus un vēlam veiksmi turpmākajā ceļā!

 

Sagatavoja:

Komunikācijas un karjeras centrs

« atpakaļ