Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Ēdināšanas pakalpojumu nodaļas dienas

12.11.2021
 
Daugavpils būvniecības tehnikuma garšīgākā nodaļa 15.11.-19.11.2021 aicina piedalīties Ēdināšanas pakalpojumu nodaļas dienās.
No 15.11.-19.11. iesūti savu svētku galda ēdienu foto-video konkursam "Vakariņās Latvijas svētku noskaņās" un iespējams tiksi pie piemiņas balvaspiedalīties var DBT audzēkņi, darbinieki un pedagogi. foto vai video receptes varat iesūtīt e-klasē Sarmītei Meļnikovai vai savam grupas audzinātājam!
No 22.- 26.11.2021. notiks balsojums Facebook galerijā spiežot "patīk"/"like". Trīs foto - video receptes, kuras būs ieguvušas lielāko balsu skaitu, iegūs piemiņas balvas, simpātijas balva no Ēdināšanas nodaļas pedagogiem.
16.11. 
visi interesenti tiek aicināti  piedalīties tiešsaistes viktorīnā aplikācijā "Quizizz.com", tēma - Latviešu nacionālie ēdieni. Lūgums reģistrēties ar savu vārdu, uzvārdu un grupu. Saite tiks nosūtīta e-klases pastā.
19.11. notiks karjeras atbalsta pasākums ar restorāna "Vairāk Saules" šefpavāru Tomasu Godiņu. Pasākums paredzēts tikai DBT Ēdināšanas pakalpojumu nodaļas audzēkņiem un kā viesi piedalīsies Rēzeknes Tehnikuma audzēkņi.
« atpakaļ