Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Otrā vieta angļu valodas radošo darbu konkursā

19.01.2022
 

Latgales Centrālās bibliotēkas ASV Informācijas centrs un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde 2021. gada nogalē rīkoja Ziemassvētku radošo darbu konkursu “Disney Characters’ Christmas in Latvia” (latv. – Disneja tēlu Ziemassvētki Latvijā), kurā Daugavpils būvniecības tehnikuma komanda savā vecuma kategorijā ieguva 2.vietu.

Šī gada konkursa tēma bija veltīta amerikāņu kinorežisora Volta Disneja 120 gadu jubilejai. Dalībnieku uzdevums bija izveidot īsfilmu, slaidrādi vai animāciju par Ziemassvētkiem vai Jauno gadu, kā galveno tēlu izvēloties Disneja studijas varoni vai varoņus, kas pavada šos svētkus Latvijā.

Daugavpils būvniecības tehnikuma komanda izveidoja videostāstu, kurā Disneja multfilmu varoņi apciemo Latviju Ziemassvētku laikā, iepazīstot dažādās pilsētas, svētku noskaņu un nozīmīgākās kultūrvēsturiskās un ziemas atpūtas vietas.

No konkursam iesūtītajiem 18 radošajiem darbiem, kurus veidoja 39 skolēni no 11 izglītības iestādēm, 10.-12. klašu grupā tehnikuma komanda ieguva 2.vietu. Komandu veidoja Ksenija Fjodorova (gr. 1-03), Marika Stagoršne (gr. 1-04), Vera Abakova (gr. 3-04), Anastasija Vinogradova (gr. 3-04), Vladislavs Andrejevs (gr. 3-03), kā arī atbalstīja un konsultēja angļu valodas skolotājas Tatjana Ivanova, Natālija Andrejeva un Nataļja Golubeva.

Apsveicam uzvarētājus!

Visi konkursa laureātu darbi skatāmi Latgales Centrālās bibliotēkas Youtube kanālā, kā arī tiks publicēti ASV Informācijas centra Facebook lapā.

Daugavpils būvniecības tehnikuma komandas darbs "Disney Characters Christmas in Latvia":


Sagatavoja:

Komunikācijas un karjeras centrs

« atpakaļ