Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Nāc mācīties Latgales Industriālajā tehnikumā! Uzņemšana 2024./2025.m.g.
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Nissens apmācības automehāniķiem

24.04.2024
 

24.04.2024. Latgales Industriālā tehnikuma Metālapstrādes un mašīnzinību nodaļas skolotāji un uzņēmēji piedalījās NISSENS apmācībās.

"…Gadu gaitā NISSENS ir ieguldījis ievērojamus resursus automobiļu segmenta dzinēju dzesēšanas un klimata sistēmu komponentu pētniecībā un izstrādē. Vairāk nekā 95 gadu pieredze siltuma jomā un ražošanas pieredze nozīmē, ka viņi spēj apmierināt vajadzības pēc visaptveroša augstas kvalitātes rezerves daļu klāsta, vienlaikus būdami tirgus izglītotāji tehniskās izpratnes ziņā. NISSENS piedāvātie produkti nodrošina mūsu brauciena komfortu un drošību…"

Apmācību dalībnieki paplašināja savas zināšanas par gaisa kondicionēšanas sistēmas pamatiem, sastāvdaļām (apskats, loma, funkcija, problēmu novēršana, izplatītākie bojājumi), gaisa plūsmu un ventilāciju, kontroles un aizsargierīcēm, ārējiem faktoriem un palīgmateriāliem,  sistēmas apkopi un diagnostiku. Iegūtās zināšanas skolotājiem noderēs vadot teorētiskās un praktiskās nodarbības, gatavojot tehnikuma audzēkņus konkursiem.

Apmācības organizēja InterCars, sadarbībā ar Metodisko un pedagogu tālākizglītības centru.

Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs

 

« atpakaļ