Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Notiek jaunās sporta zāles būvniecības darbi

01.03.2022
 

Kopš pērnā gada 25.oktobra turpinās būvdarbi objektā - “Daugavpils būvniecības tehnikuma multifunkcionālās halles 2. kārtas “Sporta zāles piebūve” un 4.kārtas “Metāla konstrukciju nojume un slīpā siena””.

Būvdarbi rit atbilstoši kalendārajam darba grafikam. Noslēgumam tuvojas pamatu betonēšanas darbi, tiek veikta pamatu hidroizolācija,  siltumizolācija un aizbēršana ar grunti. Uzstādīts zibensaizsardzības kontūrs un tiek montētas  pirmās atbalsta kolonnas.

Sporta zālē būs sporta inventāra noliktavas, ģērbtuves, tehniskā personāla telpas, pasniedzēju kabineti un  150 stacionārās skatītāju sēdvietas otrā stāva līmenī. Cilvēkiem ar kustību traucējumiem ir paredzētas piecas skatītāju vietas pirmā stāva līmenī. Paredzēts laukums handbolam, volejbolam, basketbolam un mini futbolam. Ieplānoti teritorijas labiekārtošanas darbi- autostāvvietas izbūve 22 vieglajām automašīnām, 1 vieta autobusam un 3 vietas cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Būvdarbus veic SIA “Lagron”, autoruzraudzību -   SIA “Rem Pro”, bet būvuzraudzību - SIA “INRI” un  SIA “Baltline Globe”.

Jauno sporta zāli  plānots pabeigt šī gada laikā.

 

  

Sagatavoja:

Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa 

 

« atpakaļ