Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Daugavpils pilsētas svētku profesijas stendi

04.06.2022
 

No 3.-4. jūnijam, kad Daugavpils pilsēta svinēja savu 747 dzimšanas dienu, Daugavpils būvniecības tehnikums piedalījās pilsētas svētkos ar profesiju stendiem. Rīgas un Mihoelsa ielas krustojums svētku laikā pārtapa par vietu, kur var iepazīt profesijas būvniecībā, arhitektūrā, dizainā, mašīnzinībās, metālapstrādē, siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijā. Garāmgājējiem bija iespēja izmēģināt savus spēkus veidojot bruģa rakstus, iepazīstot mēriekārtas un instrumentus, veidojot apdares darbus dažādās tehnikās, izpētot automašīnu darbības principus mācību stendos un vērojot transportlīdzekļu krāsošanas meistarklasi, veidojot ūdens apgādes sistēmas, iepazīstot interjera projektus un to veidošanas gaitu. Mazākajiem pilsētas svētku dalībniekiem īpašu uzmanību piesaistīja mākslas darbu veidošana ar Daugavpils svētku simboliku un iespēja nofotografēties ar pedagogu spēkratiem – kvadriciklu un motocikliem.

Profesiju stendos bija iespēja uzzināt par mācību iespējām tehnikumā jebkurā vecumā un pārrunāt karjeras iespējas, kuras paver profesionālā izglītība.

Pateicība lieliskajai komandai – pedagogiem, nodaļu vadītājiem, audzēkņiem, karjeras konsultantiem un citiem – par aizrautīgo profesiju pasaules pārstāvēšanu, prezentēšanu, organizatorisko darbu un veltīto laiku!

Fotogalerija
 

Sagatavoja: Komunikācijas un karjeras centrs

« atpakaļ