Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Parakstīts sadarbības līgums ar SIA HANSA FLEX HIDRAULIKA

26.08.2022
 

2022.gadā Daugavpils būvniecības tehnikums aizsācis veiksmīgu sadarbību ar SIA "Hansa Flex Hidraulika" uzņēmuma pārstāvjiem. Uzņēmums nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā.

Esam gandarīti par to, ka tieši Daugavpils būvniecības tehnikums ir parakstījis sadarbības līgumu ar uzņēmumu, par mācību prakses organizēšanu un vadīšanu, konsultāciju un semināru īstenošanu, darba vidē balstītu mācību īstenošanu, karjeras pasākumu organizēšanu un jauniešu izglītošanu sociālajos un darba jautājumos, kā arī  citās darbības jomās.

Kopīgiem spēkiem strādāsim pie tālmācības un interešu izglītības kursu un citu izglītības pasākumu organizēšanas un īstenošanas, apmainīsimies ar zinātniski tehnisko vispārpieejamo informāciju, organizējot konferences un seminārus.

Ar lielām cerībām raugāmies sadarbības attīstībā, kas ļaus kopīgiem spēkiem paaugstināt Smago spēkratu mehāniķa un Automehāniķa profesiju prestižu un ļaus paaugstināt jauno speciālistu profesionālo sagatavotību darba tirgum.

Lai izdodas! Pateicamies SIA "Hansa Flex Hidraulika" par izrādīto uzticību mums!

Sagatavoja: Oksana Soročina
direktores vietniece attīstības un inovāciju jomā

Foto: Hansa Flex Latvija 

« atpakaļ