Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

27. oktobrī notiks Latgales industriāla tehnikuma izglītojamo pašpārvaldes vēlēšanas

19.10.2022
 
2022. gada 27. oktobrī Latgales industriālajā tehnikumā tiks ievēlēta Izglītojamo pašpārvalde, kura darbosies līdz 2023. gada oktobra beigām.

Pašpārvaldes mērķis ir panākt izglītojamo un Tehnikuma administrācijas interešu saskaņošanu un izglītojamo aktīvu iesaistīšanos audzināšanas darbā, mācību procesā un sabiedriskā darba organizēšanas attiecīgo iemaņu un prasmju apgūšanā.

Pašpārvaldes vēlēšanās var piedalīties visi pilna laika sekmīgie audzēkņi.   Pašpārvaldes ievēlē uz vienu gadu 18 cilvēku sastāvā pa trīs cilvēkiem no katras nodaļas.

Izglītojamo pašpārvaldes sastāvādarbojas Latgales industriālā tehnikuma aktīvie audzēkņi, kuri rakstiski izglītojamo pašpārvaldes kuratoram ir izteikuši vēlmi darboties izglītojamo pašpārvaldē, ir gatavi darboties audzēkņu un Latgales industriālā tehnikuma interesēs, pilnveidot sevi un uzlabot audzēkņu dzīvi.

Latgales industriālais tehnikums aicina aktīvos un ieinteresētos audzēkņus pieteikties dalībai Izglītojamo pašpārvaldē, atnesot savu pieteikuma anketu un programmu Izglītojamo pašpārvaldes kuratoram Artjomam Pučinskim (Jātnieku iela 87, 2-206. kab.) darba laikā līdz 2022. gada 21. oktobrim plkst. 12:10. Pieteikuma anketa pielikumā.  Programmu jāatsūtas brīvā formā uz e-klasi.
 
Papildus informācija:
Artjoms Pučinskis
28276276
« atpakaļ