Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Nodarbināto personu apmācība pie darba dēvēja

12.01.2023
 
Latgales Industriālais tehnikums sadarbībā ar uzņēmumu "XTM", ar kuru ir noslēgts sadarbības līgums, no 1. februāra uzsāks jaunu apmācības virzienu pie darba devēja.  
Uzņēmums "XTM" ir starptautiska kompānija ar plašu pieredzi dažāda veida betona konstrukciju izgatavošanā, sākot no pamatu celtniecības līdz tiltu būvei un daudzstāvu ēkām ar sarežģītu dizainu. Uzņēmums ir dibināts 1997. gadā un nodrošina vairāk kā 150 darba vietas.

Tehnikums piedāvā apgūt neformālās izglītības programmu "Betonētājs" 158 stundu apjomā 32 darbiniekiem, kas strādā uzņēmumā "XTM" (brigadieri, būvstrādnieki, veidotāji, meistari, būvdarbu vadītāji, stiegrotāji). Pēc veiksmīgas programmas apgūšanas, izglītojamie spēs saskaņā ar darba uzdevumu ēku un inženierbūvju būvdarbos veikt betona un dzelzsbetona  konstrukciju betonēšanas darbus vai izgatavot betona konstrukcijas būvizstrādājumu ražotnē. Programmas ietvaros paredzēts, ka teorētiskās nodarbības novadīs Latgales Industriālā tehnikuma profesionālās izglītības skolotāji, kā arī Betona pētījuma centra speciālisti, bet praktiskās nodarbības notiks Zviedrijas, Norvēģijas objektos.


Informāciju sagatavoja
Latgales Industriālā tehnikuma
direktores vietniece mācību darba un audzināšanas jomā
Jeļena Fedosejeva
« atpakaļ