Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Valentīndienas nedēļa

14.02.2023
 
Katru gadu tehnikumā svinam gada sirsnīgāko dienu - Valentīndienu, to darījām arī šogad. Grupas audzinātāji organizēja tematiskās audzināšanas stundas ar aktivitātēm, kurās varēja sajust mīlestību caur radošām nodarbēm, uzzināt Valentīndienas vēsturi un interesantākos faktus. Nedēļas garumā darbojas Valentīndienas pasts. Svētku noskaņojumu pastirpināja arhitektūras un dizaina nodaļas izveidotie foto stūrīši.

14.februārī skolēnu pašpārvalde organizēja filmu vakaru, kurā skatījās Džeina Ostina romānu “Prāta apsvērumi” angļu valodā. Tā galvenā doma: nav nozīmes ne naudai, ne stāvoklim sabiedrībā, ja nav mīlestības. Pēc filmas noskatīšanās audzēkņi dalījās pārdomās un spēlēja “Kahoots”, kuru lieto interaktīvājās mācības. Pasākuma mērķis bija kopīgi radīt draudzīgu, mājīgu  un aizraujošu atmosfēru, paplašināt savas valodas zināšanas. Kā arī audzēkņus sagaidīja garšīgas uzkodas un karsta tēja!

Mīlestība ir labklājība. Mīlestība ir taisnīgums. Mīlestība ir patiesība. Visums ir atkarīgs no mīlestības. Mīliet un esat mīlēti!

Fotogalerija

« atpakaļ