Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Piedalīšanās "Izglītība un karjera 2023" izstādē Rēzeknē

21.02.2023
 
17.02.2023 Latgales Industriālajs tehnikums piedalījās Rēzeknes Uzņēmēju biedrības rīkotajā izglītības izstādē "Izglītība un karjera 2023". Iztādē piedalījās vairāk nekā 25 izglītības iestādes un to filiāles no Rīgas, Rēzeknes, Daugavpils, Valmieras, Ogres, Jelgavas un citām Latvijas pilsētām.
Izstādes laikā mums bija iespēja iepazīstināt jauniešus un citus interesentus ar Latgales Industriālā tehnikuma piedāvātajām izglītības iespējām, kā arī pastāstīt par Tehnikuma jauniešu aktivitātēm un ikdienu. Audzēkņi aktīvi darbojās, informējot visus klātesošos par visām iespējām Tehnikumā, kā arī viņiem pašiem radās iespēja iepazīties ar plašo izglītības iespēju klāstu.
M.
 Stagoršne, Tehnikuma pašpārvaldes prezidente: "Mēs stāstījām par profesijam, iespējām tehnikumā un dalījamies ar savu pieredzi. Visiem interesentiem bijām sagatavojuši bukletus, video materiālus un dāvaniņas- uzlīmes, pildspalvas, zīmuļus u.c. Bija jautrs, informatīvs un noderīgs pasākums! Esam lepni par mūsu mācību iestadi un pateicīgi par to, ka varējām palīdzēt to popularizēt! "

Sagatavoja Komunikācijas un karjeras centrs un T
ehnikuma pašpārvalde
« atpakaļ