Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Notika audzināšanas stunda veltīta Valentīndienai

15.02.2023
 
14. februārī ir Svētā Valentīna diena, kad visā pa­saulē svin  svētkus mīlestībai. Arī Latvijā jebkurš no mums var saņemt romantiskus apliecinājumus par īpašām simpātijām: apsveikumus, mīlestības simbolu —  sarkanas rozes vai dāvanu. Svētā Valentīna — Visu mīlētāju — diena ir visromantiskākā gadā, jo ļauj ikvienam pārsteigt otru ar cilvēcisko sirsnību, ko iepriekš varbūt savas kautrības dēļ neuzdrošinājies paust, bet vistuvākos cilvēkus — ar savu mīlestību visdažādākajās tās izpausmēs. 
Arī mūsu tehnikumā notika audzināšanas stunda, kas bija veltīts Valentīndienai. 1-36 grupas audzēkņi (audzinātāja Aļona Ņikitina) un 2-03 grupas audzēkņi (audzinātāja Natālija Andrejeva) atbildēja uz jautājumiem no skolotājas sagatavotas prezentācijas, kurās pastāstīja par  svēto Valentīnu, par svētku svinēšanas tradīcijām dažādās valstīs un populārākajām dāvanām, svinēšanas  īpatnībām.
Izskanēja svēta Valentīna dienas leģendas, paražas, dzejoļi. Tika parādītas gleznas, svētbildes un attēli. Arī bija diskuja par dzirdēto.
Lai būtu jautrāk audzēkņi dejoja un dziedāja karaoke mīļākās dziesmas (populāras un mīlestības dziesmas), kā arī bija ļoti interesanti konkursi un saldās dāvanas.
Valentīndienas audzināšanas stunda tika svinēta ar mīlestību un patieso jautrību!

Sagatavoja: Natālija Andrejeva un Aļona Ņikitina
 
« atpakaļ