Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Profesionālās pilnveides kursi Spānijā

22.03.2023
 


Latgales Industriālā tehnikuma angļu un vācu valodas skolotāja Natālija Andrejeva un dabaszinību skolotāja Alla Berjoza no 13. līdz 17.martam piedalījās profesionālās pilnveides kursos Tenerifē (Spānija). Kursus organizēja starptautiskais mācību centrs iDevelop Teacher Training, kas specializējas izglītības nozarē strādājošo profesionālajā pilnveidē, piedāvājot izglītojošus pasākumus saskaņā ar Erasmus +programmas principiem un jaunākajām tendencēm izglītībā.
 
Kopā ar kolēģiem no Spānijas, Latvijas, Portugāles un Rumānijas Natālija Andrejeva apmeklēja kursus “Komunikācija, Sadarbība, Radošums un Kritiskā domāšana”. Kursu mērķis bija labākas atgriezeniskās saites veidošana ar izglītojamajiem un komunikācijas prasmju pilnveidošana. Tika meklēti dažādi veidi- kā labāk motivēt un iedvesmot jauniešus ikdienas mācību procesā.
 
Skolotāja Alla Berjoza apmeklēja kursus “Zaļā nākotne”, iegūstot izpratni par klimata pārmaiņām un videi draudzīgu dzīvesveidu. Darba grupās kopā ar citiem projekta dalībniekiem no Vācijas un Slovēnijas tika diskutēts, kā šo tēmu var pasniegt radošāk un interesantāk. Rezultātā tika iegūtas jaunas  zināšanas, prasmes un kompetences, sastādīti vingrinājumi, nodarbību plāni un citi materiāli, kurus turpmāk varēs izmantot sava mācību priekšmeta pasniegšanā.
 
Kursus finansē Eiropas Savienības Erasmus+ programma.
 
 
Sagatavoja:
Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa
projekti@dbt.lv
« atpakaļ