Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Ekoskola saņem atzinības rakstu

21.04.2023
 

20.04. un 21.04. Daugavpilī tiek organizēti Vides dienu pasākumi, kur dažādās aktivitātēs piedalās izglītības iestādes. 20.04.2023. Latgales Industriālā tehnikuma Ekoskolas pārstāvji: skolotāja Alla Berjoza, audzināšanas darba koordinatore Veronika Mamedova un divi audzēkņi Alans Červjakovs un Viktorija Ģermanoviča piedalījās neformālā diskusijā ar vides organizācijām “Sarunas par Zaļo”, ko organizēja Europe Direct Dienvidlatgale un seminārā skolotājiem un dabas draugiem “Vides interešu aizstāvība: Zaļā gaisma tikt sadzirdētiem!”, biedrība ”Zaļā brīvība”.

Pasākuma galvenā tema bija sabiedrības līdzdalība un interešu aizstāvības iespējas Latvijā. Ekoskolas pārstāvji dalījās veiksmīgā pieredzē, meklēja jaunas iespējas kā veicināt lielāku Latvijas iedzīvotāju iesisti vides interešu aizstāvībā. Tika uzklausītas pieredzējušo interešu aizstāvju atziņas par labākajām metodēm un veidiem, kā panākt videi, dabai un sabiedrībai labvēlīgu iznākumu svarīgos lēmumos pašvaldības un valsts līmenī.

Pasākuma noslēgumā Latgales Industriālais tehnikums saņēma atzinības rakstu par aktīvu iesaisti Ekoskolu programmā, vides pārvaldības sistēmas izveidošanā un darbībā, bērnu un vecāku izglītosanu vides saglabašana.

  

« atpakaļ