Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Uzsākta sadarbība ar uzņēmumiem un kvalifikācijas prakse izglītojamiem kvalifikācijā "Smago spēkratu mehāniķis"

24.04.2023
No 24.04.2023. līdz 16.06.2023. gr. 2-36 izglītojamiem norisināsies kvalifikācijas prakse uzņēmumos SIA “Valtek”, SIA “Intrac Latvija”, SIA “Dojus Latvija”, SIA “Hansa Flex Hidraulika” Daugavpilī un Rēzeknē. Šie uzņēmumi ir lielākie lauksaimniecības tehnikas un hidraulikas pārdevēji Latvijā, kuri arī nodrošina plašu pēcpārdošanas servisu - rezerves daļu tirdzniecība un serviss. Kvalifikācijas prakses mērķis ir iepazīties ar uzņēmuma darba vidi, nostiprināt teorētiskās zināšanas un iegūt jaunas praktiskās zināšanas, kvalitatīvi sagatavojoties kvalifikācijas eksāmenam, lai iegūtu kvalifikāciju "Smago spēkratu autoatslēdznieks". Tikšanās laikā ar uzņēmumiem tika panākta vienošanās par turpmāku sadarbību, risināti dažādi jautājumi saistībā ar darba vidē balstītu mācību organizēšanu, praktiskajām nodarbībām, mācību ekskursijām, uzņēmuma atvērto durvju dienām izglītojamiem.

Prakses uzņēmumi ir vadošie uzņēmumi lauksaimniecības tehnikas jomā, kas ļoti strauji attīstās, piedāvājot saviem praktikantiem labākās prakses vietas Latvijā, bet darbiniekiem augt kopā ar uzņēmumiem un būt līderiem šajā nozarē.

Izsakām pateicību SIA “Intrac Latvija” tehniskajam direktoram Andrejam Stoļarovam un pārējo uzņēmumu vadītājiem par atbalstu un sadarbību, īstenojot darba vidē balstītas mācības, kvalifikācijas praksi, kā arī organizējot mācību ekskursijas un atvērto durvju dienas, lai nodrošinātu kvalitatīvu apmācību un popularizētu profesiju "Smago spēkratu mehāniķis".


Informāciju sagatavoja:
LIT Mācību nodaļa
« atpakaļ