Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Par zaļu Latviju – katrs atsēvišķi, bet visi kopā!

26.04.2023
 
Lielā Talka nav tikai uzkopšanas pasākums – tā ir kustība, kura iesaista, audzina un izglīto.

No 24. – 26. aprīlim Latgales Industrialajā tehnikumā notika Lielā Talka. Astoņpadsmit grupas un viņu audzinātāji audzināšanas stundas ietvaros veica Tehnikuma teritorijas sakopšanu, tādējādi saglabājot ikgadejo tradīciju. Pasākuma ietvaros Ekoskolas pārstāvji izveidoja plakātu ar ieteikumiem “Vienkārši veidi kā kļūt zaļam.”

Latvijas iedzīvotāji apvienojas Lielajā Talkā, lai sakoptu dabu un uzlabotu vidi, kurā dzīvo, mācās, atroda. Tas ļauj audzēkņiu starpā izveidoties saiknei veicot kopējo darbu un uzlabot attieksmi pret vidi. Katrs no dalībniekiem šajās dienās sniedz savu ieguldījumu, lai Tehnikums un pilsēta kļūtu sakopts. Daudzi dalībnieki ir patiesi apmierināti, ka Talka kā pavasara tradīcija ir kļuvusi par neatņemamu viņu dzīves sastāvdaļu. Tas liek domāt, ka šobrīd aug jauniešu paaudze, kuras mīlošā puse pret dabu un to pašu pilsētu, kā arī laika pavadīšana svaigā gaisā palīdz atjaunot kārtību nelielā pilsētas daļā.

Paldies par šī pasākuma organizēšanu audzināšanas un saimniecības nodaļai, kā arī Ekoskolas pārstāvjiem, kas iedvesmoja citus ar labu attieksmi un patīkamu atmosfēru strādāt ar mērķi uzlabot vidi.

Cieniet un rūpējoties par mūsu planētu, savām mājām, jo ​​citas mums nav!
« atpakaļ