Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Noslēgusies Lietuvas jauniešu prakse Daugavpilī

15.05.2023
 


No 18.aprīļa līdz 15.maijam Erasmus+ programmas ietvaros pieci topošie ceļu būvtehniķi no Marijampoles Profesionālās izglītības centra stažējās praksē
SIA “Binders” un SIA “Latgales Ceļdaris”.

18.aprīlī, uzsākot mācību prakses gaitas, jaunieši kopā ar pavadošo personu, projektu vadītāju Kamili Koncevičiūti ieradās Latgales Industriālajā tehnikumā, lai parakstītu mācību prakses īstenošanas līgumu, iepazītos ar tehnikumu kopumā.

Katru darba dienu, jaunieši kopā ar prakses vadītājiem no uzņēmumiem devās uz dažādiem objektiem mūsu pilsētā un  veica bruģakmens, betona flīžu seguma un apmaļu demontāžas, jaunu betona apmaļu uzstādīšanas darbus u.c.

15.maijā, saņemot Europass Mobility dokumentu un sertifikātu par praksē pavadīto laiku, jaunieši atzina, ka tā bija iespēja reāli iejusties darba vidē, darba devējs/ prakses nodrošinātājs bija gatavs dalīties savā profesionālajā pieredzē un palīdzēt apgūt dažādas jaunas praktiskas iemaņas. Novēlēsim jauniešiem veiksmi mācībās, karjerā un darba pasaulē!

Paldies SIA “Binders” un SIA “Latgales Ceļdaris” komandai par atsaucību un atbalstu prakses īstenošanā! Paldies prakses vadītājiem Aleksejam Petrovam un Armandam Samam par organizatorisko un profesionālo atbalstu!

Sagatavoja:
Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa
projekti@dbt.lv
    
« atpakaļ