Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Izcilības apliecinājums Erasmus+ projektu darbā

05.06.2023
 


Latgales Industriālais tehnikums ir saņēmis izcilības apliecinājumu par profesionālās izglītības Erasmus+ mobilitāšu īstenošanu. Tas ir apliecinājums augstas kvalitātes mobilitātes darbībām, ko tehnikums apņēmies mērķtiecīgi, saskaņā ar izstrādāto rīcības plānu īstenot arī turpmāk, vienlaikus nodrošinot izglītības iestādes attīstību.

Šajā mācību gadā profesionālajā pilnveidē ārvalstīs no Latgales Industriālā tehnikuma un izglītības programmu īstenošanas vietām “Dagda” un ”Višķi” 12 valstīs stažējās 120 projekta dalībnieki.

Izglītojamajiem prakse ārvalstu uzņēmumos ir unikāla iespēja redzēt, kā strādā viņu izvēlētajā profesijā citās valstīs, apgūt jaunākās tehnoloģijas, uzlabot svešvalodu zināšanas, iepazīt dažādu tautu vēsturi, kultūru un tradīcijas,  sadraudzēties ar jauniešiem no citām valstīm.

Citās valstīs zināšanas papildinājuši arī tehnikuma skolotāji un darbinieki, gūstot pieredzi darba vērošanā un kursos.
2.jūnijā tehnikumā vienkopus pulcējās visi darba darītāji, kas iesaistījušies Erasmus+ programmas projektu mācību mobilitāšu sagatavošanā un  īstenošanā. Īpaši šim notikumam tika sagatavota svētku torte ar uzrakstu “Erasmus+”.

Visi klātesošie atzina, ka Erasmus+ dod nozīmīgu ieguldījumu labās prakses apmaiņā Eiropas izglītības telpā.

Fotogalerija

Informāciju sagatavoja:
Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa
« atpakaļ