Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Kāpēc apgūt konditora palīga profesiju?

05.06.2023
 
Ja brīvajā laikā Tev patīk pagatavot kaut ko saldu, garšīgu, kā arī iepriecināt savējos ar kādu konditorejas šedevru, bet Tev vēl nav profesionālās kvalifikācijas, kas apliecina tavas prasmes, steidzami dodies apgūt konditora palīga profesiju!

Latgales Industriālā tehnikuma IPĪV “Dagda” izglītības programma “Ēdināšanas pakalpojumi” ar kvalifikāciju “Konditora palīgs” nodrošinās Tev gan teorētiskās, gan praktiskās mācības izvēlētajā profesijā mūsdienīgā mācību vidē profesionālu pedagogu vadībā. Šeit var iepazīties ar profesionāliem mācību priekšmetiem, kurus apgūsi mācību procesa laikā.

Iegūstot profesionālo kvalifikāciju “Konditora palīgs”, Tu varēsi strādāt konditorejas cehos un ēdināšanas uzņēmumos vai arī uzsākt savu uzņēmējdarbību.
 
Kāpēc apgūt konditora palīga profesiju LIT IPĪV “Dagda”?
  • Konditora palīga profesiju var apgūt pēc pamatizglītības no 17 gadu vecuma 1 gada laikā;
  • Profesionālu pedagogu vadībā apgūsi jaunas receptes, iepazīsi konditorejas izstrādājumu gatavošanas procesu un metodes;
  • Profesija būs pieprasīta vienmēr, jo visi vēlas izbaudīt un izgaršot dažādus konditorejas izstrādājumus vai arī vienkārši malkot kafiju ar kādu garšīgu kūciņu;
  • Kā arī tehnikumā ir labi iekārtota dienesta viesnīca, kurā Tu varēsi dzīvot mācību laikā;
  • Iespējas saņemt stipendiju līdz pat 150 EUR;
« atpakaļ