Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Mācību gada noslēguma pasākums "Paldies JUMS!"

15.06.2023

15.jūnijā LIT aktu zālē pulcējās 1. – 3. kursu audzēkņi, skolotāji un darbinieki, lai teikt paldies čaklākajiem audzēkņiem un labākām grupām 2022./2023.mācību gadā.

Atzinības rakstus un balvas saņēma vairāk kā 100 audzēkņi, sešās nominācijās, audzēkņi saņēma balvas gan par labām, teicamām un izcilām sekmēm, gan par sasniegumiem sportā, gan par atbildīgu un godprātīgu attieksmi pret mācībām, kā arī par aktīvu dalību ārpusstundu pasākumos un tehnikuma tēla popularizēšanu.

Katrs no šī mācību gada paņemsim sev vērtīgas mācības, kuras mūs ir stiprinājušas, likušas izaugt savā varēšanā. Grupa 2 – 36 (gr.audz. N.Leončuka) saņēma balvu nominācijā “Visatbildīgākā grupa tehnikumā, jo mācību gada garumā vismazāk kavēja nodarbības. Šogad tika izvērtētas arī labākās grupas nodaļās pēc vidējās balles mācībās:

  • Būvniecības nodaļā – 2-15 (gr.audz. I.Beļusova) ,
  • Metālapstrādes un mašīnzinību nodaļā – 3-02 (gr.audz. N.Leončuka),
  • Arhitektūras un dizaina nodaļā – 1-04 (gr.audz. N.Andrejeva),
  • Siltuma, gāzes un ūdens nodaļā – 1-23 (gr.audz. G.Šukurova).

Jau septīto gadu mūsu tehnikumā notiek slavenā intelektuālā spēle “Kas? Kur? Kad?. Šogad esam aizvadījuši 7. sezonu. Skaitlis 7 tiek uzskatīts par laimīgu, par laimīgajiem kļuva arī sezonas uzvarētāji – grupa AM-21 (gr. audz. V.Mamedova), par labāko sezonas spēlētāju atzīts Martins Mareckis.

Paldies skolotājiem par radošu pieeju un neatlaidību! Paldies visam Tehnikuma kolektīvam par tīrību, skaistumu, garšīgām pusdienām, par atbalstu! Paldies par kopīgi paveikto visa mācību gada garumā! Lai saulains, ģimenisks un nesteidzīgs vasaras brīvlaiks!

Fotogalerija

« atpakaļ