Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

LIT 2022.2023. mācību gada izlaidumi.

29.06.2023
29.jūnijā Latgales Industriālajā tehnikumā notika divi izlaidumi, vienpadsmit grupām. Absolventiem tas ir lielisks moments profesionālajā ceļā, jo tie ir kļuvuši par kvalificētiem tehniķiem savā profesionālajā jomā!

Izlaidumā ar pateicības rakstiem tika sumināti absolventi, par ļoti labām un teicamām sekmēm mācībās un kvalifikācijas eksāmenā, par aktīvu LIT tēla popularizēšanu un personisko ieguldījumu LIT sabiedriskajā dzīvē, par teicamiem sasniegumiem sporta sacensībās un LIT tēla atpazīstamības veicināšanu valsts un starptautiskajā līmenī, par nopietnu un godprātīgu attieksmi pret mācībam un savu mērķu sasniegšanā, par aktīvu līdzbalību Erasmus+ programmas mācību aktivitātēs, popularizējot tehnikuma vārdu starptautiskā vidē.

Centīgākie audzēkņi tika pagodināti ar Finanšu ministrijas pateicības rakstu un Simtgades stipendiju 650 eiro apmērā, 2022./2023.mācību gadā tie ir divi tehnikuma absolventi: Anastasija Vinogradova un Māris Pimenovs. Savukārt Daugavpils pilsētas Domes pateicības rakstus saņēma deviņi audzēkņi.

Īpašs paldies tehnikuma direktorei par sarūpētām dāvanām katram absolventam. Paldies grupu audzinātājiem, kas spēja radīt ne tikai mācību vidi, kurā audzēkņi auga un attīstījās, bet arī iedvesmojošu atmosfēru, kas motivēja sasniegt mērķus. Paldies meistariem un skolotājiem par to, ka nodrošināja zināšanas un prasmes, par aizraujošu un izglītojošu pieredzi. Paldies visam tehnikuma personālam un darbiniekiem par viņu ieguldījumu. Darbs un rūpes par absolventiem ne tikai veicina izglītību, bet arī rada patīkamu mācību vidi.

Izlaidumi ir īpašs notikums, kas apvieno gan pateicību un lepnumu par sasniegumiem, gan prieku par jauno izaicinājumu sākšanu. Tas ir laiks, kad absolventi var atskatīties uz ceļu, kas noveda līdz šim brīdim, un ar cerību un entuziasmu gatavoties nākamajiem soļiem dzīvē. Lai Jums veicas!


Fotogalerija

Fotogalerija



Sagatavoja : Audzināšanas darba koordinatore, Veronika Mamedova.

« atpakaļ