Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Pieredzes apmaiņā uz Itāliju un Gruziju

21.08.2023
   

No 15. līdz 22.jūlijam darba vērošanā uz CULTURA E DINTORNI Martina Franca, Itālijā devās lietvedības sekretāre Regīna Bule un Dace Putāne, Īpašumu apsaimniekošanas pārvaldniece Natālija Leikuma  un projektu koordinatore Viktorija Baranovska.

Projekta dalībnieces, katra savas kompetences ietvaros, uzņēmumos- “Icona srl”
“Golden Hill” un  “Allianz assicurazioni” iepazinās ar  uzņēmumu vadības un dokumentu aprites organizēšanas principiem un potenciālajām jauniešu mācību prakšu vietām. Asociācijā “CULTURA E DINTORNI” tika izvērtēta uzsāktā sadarbība mācību mobilitāšu organizēšanā, kā arī nākotnes plāni jauniešu mācību prakšu, skolotāju pieredzes apmaiņas un pieaugušo apmācības organizēšanā.

Brīvajā laikā apmeklētas kultūrvēsturiskas vietas- Alberobello, Martina Franca un Bari pilsētas.

No 13. līdz 19. augustam dienesta viesnīcas vadītāja Irina Andrejeva, grāmatvede Inese Graudiņa- Matvejeva, Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļas vadītāja Inta Laurena un projektu koordinatore Ilona Leonova piedalījās darba vērošanā LEPL koledžā MODUS Rustavi, Gruzijā.

Iepazīta koledžas materiāli tehniskā bāze, notika tikšanās ar skolas vadību un Projektu nodaļu, kuras laikā iegūta informācija par piedāvātajām izglītības programmām, priekšstats par mācīšanas un mācīšanās procesa īpatnībām, ārpusstundu darbu, par darbu starptautiskajos projektos. Īpaša uzmanība tika veltīta sadarbībai jauniešu prakšu organizēšanā Erasmus+ projektos. Tika apmeklēti uzņēmumi, kuri gatavi piedāvāt mūsu jauniešiem mācību prakšu vietas.

Brīvajā laikā apmeklētas kultūrvēsturiskas vietas- Signagi un Tbilisi pilsētas.

Fotogalerija

Informāciju sagatavoja:

Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa

 


« atpakaļ