Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Veiksmīgi pabeigtas mācības pieaugušo neformālās izglītības programmā "Betonētājs"

28.07.2023
 

Programmas mērķis bija pilnveidot būvuzņēmuma "XTM" darbinieku profesionālās kompetences, lai veicinātu strādājošo konkurētspēju un darba produktivitātes pieaugumu.

Mācības 158 stundu neformālās izglītības programmā “Betonētājs” turpinājās no 2023.gada 2.februāra līdz 28.jūlijam; tika apgūtas  jaunas prasmes un zināšanas betonēšanas darbu veikšanā un betona konstrukciju izgatavošanā būvizstrādājumu ražotnē. Pēc apmācību kursa pabeigšanas 22 programmas dalībnieki saņēma apliecības par neformālās izglītības programmas “Betonētājs”  apguvi.

No SIA “XTM” puses tika saņemti pateicības vārdi par līdzšinējo veiksmīgo sadarbību: Metodiskā un pedagogu tālākizglītības centra vadītājai Jolantai Savvinai par atsaucību, atvērtību un praktiskās sadarbības uzsākšanu; direktora vietniecei mācību darba un audzināšanas jomā Jeļenai Fedosejevai par šī projekta uzraudzību un klātesamību; Pieaugušo izglītības centra vadītājai Alīnai Daugstei par mācību procesa jautājumu risināšanu un aktīvu komunikāciju sadarbības ietvaros.

« atpakaļ