Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Zinību diena 2023

04.09.2023
 
4.septembrī  Latgales Industriālais tehnikums vēra durvis, lai sagaidītu izglītojamos, kuri uzsāk mācības, kā arī  tos, kuri turpina izglītoties. Tehnikuma iekšpagalmā notika Zinību dienas svētku līnija, kuru organizēja Audzināšanas darba nodaļa. Ar apsveikuma vārdiem klātesošos uzrunāja LIT direktore Ināra Ostrovska. Apsveikt izglītojamos un pedagogus ieradās  Augšdaugavas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks, LIT konventa loceklis Vitālijs Aizbalts. Arī darba devēji rūpējas par potenciālajiem darba ņēmējiem. Ar labā novēlējumiem uzstājās SIA “LAGRON” administratīvais direktors Aleksejs Semjonovs un SIA “Industrial Welding” izpilddirektors Konstantīns Germanovičs. Neaizmirst par vispārcilvēciskām vērtībām atgādināja garīdznieki - Daugavpils Jēzus Sirds Romas – katoļu draudzes prāvests Andris Ševels un Hieromūks Aleksandrs Lizons, Latvijas Pareizticīgās Baznīcas Daugavpils – Rēzeknes diecēzes sekretārs. Atvadoties no vasaras un uzsākot jauno mācību gadu, pārsteigumu  sagādāja  moto klubs “Old school”. Paldies Viktoram Daļeckim un komandai Rolling team par sadarbību.


Pirmkursnieki, lai šī mācību iestāde kļūst par vietu, kurā jūs augat gan zināšanu, gan personības ziņā. Izmantojiet šo laiku, lai mācītos, iedziļinātos un attīstītos.


Otrkursnieki, ir brīdis, kad atkal satiekaties ar draugiem, grupas biedriem un atgriežaties mācībās, lai šīs mācību gads ir piepildīts ar smiekliem, prieku un sasniegumiem!


Trešā kursa audzēkņi, kurus šogad sagaida centralizētie eksāmeni, lai jūsu prāti šajā mācību gadā būtu īpaši asi, atmiņa ticama un koncentrēšanās spēja augsta!

Ceturtā kursa audzēkņi, šis ir jūsu iespējas brīdis iegūt praktisko pieredzi un pielietot savas zināšanas reālā darba vidē, izmantojiet šo laiku, lai veidotu noderīgas profesionālās attiecības, vēlam jums veiksmi šajā kvalifikācijas iegūšanas ceļā, dodieties ar lepnumu par to, cik tālu jūs esat nonākuši!


Lai visiem panākumiem bagāts mācību gads!

Fotogalerija

Sagatavoja : Audzināšanas darba koordinatore Veronika Mamedova un Komunikācijas un karjeras centra vadītāja Jeļena Dideviča

« atpakaļ