Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Tikšanās ar uzņēmumu “Pulsars” par tehnikuma attīstības jautājumiem mašīnbūves un metālapstrādes jomā

14.09.2023
 
2023.gada 14.septembrī Latgales Industriālā tehnikuma direktores vietniece mācību darba un audzināšanas jomā Jeļena Fedosejeva un direktora vietnieks attīstības un inovāciju jomā Arturs Karols bija uzaicināti uzņēmumā “ Pulsars” tikties ar uzņēmuma vadību, lai iepazītos ar uzņēmumu,  darba vidi, ikdienas darbu, jaunām tehnoloģijām tieši CNC un mašīnbūves jomā, kā arī apspriest nākotnes sadarbības plānus.
Uzņēmums “Pulsars” savu darbību uzsāka kopš 2021. gada Daugavpilī, produkcija šobrīd tiek ražota Latvijā, Lietuvā un Apvienotajā Karalistē. Redzētais “Pulsars” ražotnē Daugavpilī liek secināt, ka Latvija ir konkurēt spējīga valsts šajā nozarē. Mūsu mazajā valstī tiek veidota apbrīnojama rūpnīca, kura ne vien piedāvā darbu tūkstoš Daugavpils apkaimē dzīvojošajiem, bet arī rada hand made produktus, kur katra iekārtas detaļa tiek īpaši izstrādāta ar kvalitāti un precizitāti.
Apspriežot visus jautājumus ar uzņēmuma “ Pulsars” vadību, varam secināt, ka noteikti būs organizēti izglītojamajiem dažādi karjeras pasākumi, aktivitātes un jaunas izglītības programmas mašīnbūves un metālapstrādes jomā.
 
Informāciju sagatavoja direktores vietniece mācību darba un audzināšanas jomā Jeļena Fedosejeva
« atpakaļ