Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Semināri jauniem pedagogiem

19.09.2023
 
2023. gada 18. septembrī  notika seminārs „Pārbaudes darbu veidošanas un noformēšanas principi”, kurā piedalījās 15 tehnikumā jaunpieņemtie skolotāji. Lai pilnveidotu skolotāju zināšanas un prasmes Pārbaudes darbu veidošanā, tika apspriestas izglītojamo mācību rezultātu vērtēšanas formas, izskatīti Blūma (Benjamin Bloom) taksonomijas izziņas līmeņi un Džeimsa Popama (James Popham) kritēriji, kas jāņem vērā, izvēloties snieguma vērtēšanas uzdevumus, kā arī izskatīta tehnikuma Pārbaudes darba veidlapa. Tehnikuma jaunie skolotāji apsprieda jautājumus par uzdevumu izvēli Pārbaudes darbiem, kā arī par uzdevumu nosacījumu formulējumiem.

2023. gada 19. septembrī tehnikumā jaunpieņemtie skolotāji apsprieda jautājumus par LIT Mācību sasniegumu vērtēšanas kārtību, Stipendiju piešķiršanas nolikumu un e-klases aizpildīšanas noteikumiem. Skolotāji aktīvi diskutēja par vērtēšanas jautājumiem un izskatīja reālās dzīves situācijas, saistītas ar vērtējumu izlikšanu stipendijas piešķiršanai.

Paldies skolotājiem par piedalīšanos semināros, un lai veicas kvalitatīvu Pārbaudes darbu veidošanā un e-klases žurnāla aizpildīšanā!
 
Sagatavoja:
Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs 
« atpakaļ