Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Smiltenes tehnikuma vizīte LIT

29.09.2023
 
Šodien, 2023.gada 29.septembrī, Latgales Industriālajā tehnikumā viesojās viesi no Vidzemes, Smiltenes tehnikuma delegācija ar tehnikuma direktoru Rolandu Aģi priekšgalā.

Vizītes laikā tika apskatītas Būvniecības nodaļa, Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģiju nodaļa, Metālapstrādes un mašīnzinību nodaļa, Arhitektūras un dizaina nodaļa, Komunikācijas un karjeras centrs, bibliotēka, dienesta viesnīca, medpunkts, tehnikuma ēdnīca. Nodaļu vadītāji - Igors Ilarionovs, Normunds Bulis, Aigars Veliks, Valentīna Siņakova - stāstīja par īstenojamajām izglītības programmām un parādīja materiāltehnisko bāzi. Direktora vietnieks attīstības un inovāciju jomā Arturs Karols iepazīstināja viesus ar metināšanas darbnīcām un stāstīja par metināšanas programmu īstenošanu, nepieciešamajām prasībām metinātāju darbnīcām. Direktora vietniece Jeļena Fedosejeva dalījās ar mūsu tehnikuma tradīcijām mācību procesa organizēšanā un vadīšanā. Metodiskā un pedagogu tālākizglītības centra vadītāja Jolanta Savvina viesus iepazīstināja ar centra darbību un metodiskā darba struktūru.

LIT direktore Ināra Ostrovska un Smiltenes tehnikuma direktors Rolands Aģis apsprieda profesionālās izglītības aktuālos jautājumus.

Viesi pateicās par mūsu tehnikuma viesmīlību un iespēju tuvāk iepazīties ar tehnikumu un izteica vēlmi nākamajā vizītē ciemoties IPĪV “Višķi”.  

Fotoglaerija

Sagatavoja: Metodiskais un pedagogu talākizglītības centrs

 
« atpakaļ