Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

17. oktobrī tika ievēlēta Izglītojamo pašpārvaldes valde

17.10.2023
 
17. oktobrī Latgales Industriālajā tehnikumā notika Izglītojamo pašpārvaldes vēlēšanas.

Prezidenta amatā tika ievēlēts Gļebs Galonskis (1-04.).

“Es plānoju organizēt tematiskās diskotēkas, orientēšanās spēles, doties pārgājienos un popularizēt brīvprātīgo darbu Latgales Industriālajā tehnikumā ”

Viceprezidenta amatā tika ievēlēta Nataļja Sokolova (2-35.).

“Es organizēšu saliedēšanas aktivitātes audzēkņiem, piemēram, pasākumu “Nakts tehnikumā”, ekskursijas. Es ar brīvprātīgajiem strādāju pie Latgales Industriālā tehnikuma Telegram kanāla izveides un plānoju video sižetus un idejas mūsu “TikTok” kanālam.”
 
Izglītojamo pašpārvaldes pārējos valdes amatus pildīs:

Sekretārs – protokolists  Edvards Parfjonovs (2-15.)

“Es vēlos izstrādāt audzēkņu sasniegumu atalgošanas sistēmu, risināt problēmas saistītas ar audzēkņu kaitīgajiem ieradumiem un labiekārtot pašpārvaldes telpas.”

Sporta un veselības jautājumu koordinators Konstantins Vasjukevičs (2-15)

“Es plānoju organizēt Latgales Industriālajā tehnikumā Sporta dienas, stafetes un sporta sacensības (volejbols, futbols, florbols utt.), kurās audzēkņu komandas sacentīsies ar skolotāju komandām.”

Izglītības un kultūras jautājumu koordinatore Elizabete Vaģele (1-02a)

“Es gribu organizēt pasākumus audzēkņiem un skolotājiem, kuros tiks radīta iespēja tikties neformālā gaisotnē. Piemēram: turpināt organizēt filmu vakarus; izveidot īsfilmu festivālu tehnikuma iekšpagalmā; organizēt ģimenes dienas, lai satuvinātu audzēkņus ar viņu vecākiem. Es gatavošu jautrus pasākumus un konkursus, lai nākotnē skolēni no visas Latvijas gribētu mācīties Latgales Industriālajā tehnikumā.”

Attīstības un sabiedrisko attiecību koordinators Intars Punculis (2-02a)

“Es vēlos veicināt sadarbību ar Latgales Industriālā tehnikuma struktūrām, dalīties pieredzē un veidot kopējos pasākumos ar IPĪV “Dagda” un IPĪV “Višķi” pašpārvaldes audzēkņiem. Es plānoju organizēt tematiskos pārgājienus, un sporta sacensības”.

Papildus informācija:Artjoms Pučinskis, tālr28276276

Informāciju sagatavoja Izglītojamo pašpārvalde
    
« atpakaļ