Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Erasmus+ Dienu pasākumi

14.10.2023
 
2023. gadā, atzīmējot Eiropas Prasmju gadu, Erasmus dienas akcentēja šādu tēmu: “6 dienas, lai Eiropa iemirdzētos!”. Šajā gadā ir būtiski apzināties Eiropas kultūras daudzveidību un izcelt tās piedāvātās mācību iespējas. Erasmus dienās dalībniekiem ir iespēja atklāt jaunas kultūras, stiprināt viņu valodu un starpkultūru prasmes, attīstīt nodarbinātību un ievērot Eiropas tolerances, cieņas un daudzveidības vērtības, lai atklātu prasmes Eiropā.

Latvijas Erasmus+ projektu īstenotāji no 9. līdz 14. oktobrim iesaistījās Eiropas mēroga iniciatīvā  “Erasmus Dienas – 2023”. Sešu dienu laikā Erasmus+ projektu īstenotāji un profesionāļu tīkli no visiem izglītības sektoriem organizēja dažādus pasākumus, izceļot Eiropas kultūras daudzveidību, ieguvumus no mobilitātes un Erasmus+ projektu rezultātus.

Kas ir Erasmus+ ? Kā skola Tev var palīdzēt īstenot savus sapņus? Par to visu un vēl daudz ko citu jaunieši varēja uzzināt izglītojošās nodarbībās “Erasmus+Tu”, kuras vadīja projektu koordinatores Viktorija Baranovska un Ilona Leonova.

Radošajā darbnīcā “Erasmus+ Māksla” skolotāja Māra Ločmeļa vadībā jaunieši dekoratīvās krāsošanas un aerogrāfijas izpildījumā veidoja zīmējumu uz auto motora pārsega.
Visas nedēļas garumā sporta nodarbības notika zem saukļa “Erasmus+Sports”.

Fotogalerija 

Informāciju sagatavoja: Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa
 
     « atpakaļ