Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Rudens izlaidums 2023

26.10.2023
 

2023. gada 26. oktobrī Latgales Industriālajā tehnikumā izskanēja rudens izlaidums.   Pēc 1,5 gada ilgām mācībām, absolventi uzrādīja augstus rezultātus kvalifikācijas eksāmenos un saņēma pateicības rakstus par labām un teicamām sekmēm. Tehnikumu absolvēja vienpadsmit grupas (125 izglītojamie) - inženiersistēmu būvtehniķi, siltumapgādes un apkures tehniķi, ainavu būvtehniķi, automehāniķi, transportlīdzekļu krāsotāji, krāšņu un kamīnu mūrnieki, apdares darbu tehniķi, ceļu būvtehniķi, ģeotehnikas izpētes tehniķi, kā arī Izglītības programmas īstenošanas vietā "Višķi": augkopības tehniķi, lauksaimniecības un mehanizācijas tehniķi.

Tehnikuma direktore Ināra Ostrovska absolventiem teica ceļa vārdus, izteica lietderīgus padomus, kā arī pateicās par to, ka absolventi izvelējās tieši mūsu  tehnikumu. Absolventus un visus klātesošos ar savu ierašanos un brīnišķīgo runu iepriecināja Daugavpils domes deputāts un Latgales Industriālā tehnikuma konventa priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis. Sirsnīgus novēlējumus absolventu mērķu sasniegšanai izteica grupu audzinātāji un meistari.

Liels paldies tehnikuma direktorei par satriecošām un nepieciešamām dāvanām katram absolventam. Paldies skolotājiem un grupu audzinātājiem par patīkamo gaisotni un motivējošiem vārdiem, lai visi absolventi varētu sasniegt šo mērķi. Paldies visai komandai un darbiniekiem par kopējo ieguldījumu tehnikuma nākotnē.

Informāciju sagatavoja: praktikante Virginija Martirosjana


Fotogalerija

« atpakaļ