Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Interjera dizainera asistenti piedalās e-twinning projektā

03.11.2023

Latgales industriālā tehnikuma topošie interjera dizainera asistenti kopā ar Baku (Azerbaidžāna) Dizaina tehnikuma audzēkņiem piedalās projektā THE WAYS TO SUCCESS  E-TWINNING platformā.

Projekta mērķis: paplašināt prasmi komunicēt svešvalodā, iepazīties ar citu tautu kultūru, dizaina tradīcijām, iespēju veidot dizaina uzņēmumu.

Projekta uzdevumi: 1) Izveidot īsu stāstījumu par sevi, atbildēt uz jautājumiem: Kādā specialitātē tu mācies? Kāpēc izvēlējies šo specialitāti? Kurā skolā tu mācies? Kāpēc izvēlējies šo skolu? Kāds ir tavs hobijs? Kādi ir tavi nākotnes plāni? Pirmās daļas noslēgumā prezentēt savu stāstījumus Zoom seminārā. 2) Intervēt uzņēmēju- dizaineri, apkopot iegūto informāciju video sižetā. Sagatavoto informāciju demonstrēt projekta dalībniekiem. 3) Noslēgumā jaunieši izveidos kolāžu par prasmēm, kas nepieciešamas, lai kļūtu par labu uzņēmēju.

Projekta komanda: Interjera dizainera asistenti (1-03, 2-03, 3-03) un skolotāji Natālija Andrejeva, Nataļja Golubeva, Oļegs Ostrovskis, Elga Drelinga, Liene Briede.

Esam paveikuši pirmo projekta daļu. Izveidojuši stāstu grāmatu par sevi un to prezentējuši partneriem. Azerbaidžānas jaunieši stāstīja par sevi, uzdeva jautājumus, izteica vēlēšanos turpināt sadarbību. Baku Dizaina tehnikumā jauniešiem ir iespēja apgūt plaša spektra profesijas saistītas ar dažādām kultūras izpausmēm.

Īpašs paldies Valērijai Kižlo (grupa 2-03) par aktīvo iesaisti projekta pirmās daļas rezultātu prezentēšanā.

Sagatavoja

Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs

 
« atpakaļ