Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Apbalvoti labākie 2023. gada prakšu un darba vidē balstītu mācību uzņēmumi

09.11.2023
 
2023. gada 9. novembrī Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) jau sesto reizi organizēja apbalvošanas ceremoniju "Dari un mācies - viss tikai sācies!", kurā pateicās uzņēmumiem, kas bijuši atsaucīgi un īstenojuši darba vidē balstītas mācības (DVB) un prakses, dodot iespēju profesionālo skolu audzēkņiem praktizēties reālā uzņēmumu vidē.

Apbalvošana, kas norisinājās “Rīgas cirkā”, notika divās nominācijās - labākie prakšu uzņēmumi  un labākie darba vidē balstītu mācību uzņēmumi 2023. gadā, kā arī tika godinātas profesionālās izglītības iestādes un citi sadarbības partneri.

Nominanti un balvas saņēmēji kategorijā Labākie prakšu uzņēmumi 2023. gadā Latgales reģionā: SIA "KMK Auto”, SIA “Grand Auto”, SIA “Defass-D”, kuriem ir izveidojusies ilggadēja sadarbība ar Latgales Industriālo tehnikumu.

Nominants un balvas Labākais prakšu uzņēmums Latgales reģionā 2023. gadā saņēmējs: SIA “Kind Service”. SIA “Kind service” veic dažāda veida būvdarbus. Uzņēmuma īstenotie projekti sastopami Rēzeknē un visā Latvijā. Uzņēmums projektā iesaistījās nesen, bet uzreiz ar lielu atbildības sajūtu un profesionālu pieeju nodrošināja prakses vietas topošajiem ēku būvtehniķiem un apdares darbu tehniķiem.

Latgales Industriālais tehnikums ieguva pateicības rakstu par sadarbību, īstenojot darba vidē balstītas mācības (DVB) un prakses sešu gadu garumā, tādējādi dodot audzēkņiem iespēju iegūt kvalitatīvas zināšanas reālā uzņēmuma vidē.

Pasākuma noslēgumā ESF projekta vadītāja “Profesionālo izglītības iestāžu audzēkņu dalība darba vidē balstītās mācībās un mācību praksēs uzņēmumos” Jolanta Vjakse izteica pateicību visām profesionālās izglītības iestādēm par spēju kopīgi attīstīt un ieviest jaunu mācību formu – darba vidē balstītas mācības –, Izglītības un zinātnes ministrijai un Centrālās finanšu un līgumu aģentūrai par atbalstu projekta ieviešanā.

Latgales Industriālā tehnikuma administrācija apsveic visus Latgales reģiona uzņēmumus, ar kuriem ir izveidojusies ilggadēja sadarbība un, neskatoties uz to, ka projekts ir noslēguma posmā, tiek turpināta sadarbība, organizējot gan darba vidē balstītas mācības, gan praktiskās mācības, gan kvalifikācijas prakses.

        

 *Fotogrāfijas: lddk.lv 
« atpakaļ