Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Erasmus + mācību prakse Barselonā

17.11.2023
   

Septiņi projekta dalībnieki, kopā ar pavadošo personu, no 24. oktobra līdz 12. novembrim mācību praksē stažējās Barselonas pilsētas uzņēmumos - Standecor SL., MOB - Fab Lab SL. un La Maldita Estampa.Org.

Topošie apdares darbu tehniķi mācību praksē kopā ar uzņēmuma komandu strādāja izstāžu paviljonā, gatavojot kafejnīcu telpas lielai starptautiskai izstādei.

Topošie arhitektu tehniķi strādāja birojā (coworking space) kopā ar dažādiem nozares profesionāļiem un veidoja kopbiroja plānojumu ar pamatojumu, izmantojot ne tikai AutoCAD programmu, bet arī 3D moduli, kas bija lielisks izaicinājums!

Topošās interjera dizainera asistentes jaunas zināšanas un prasmes apguva mākslas darbnīcās, gatavojot prezentācijas materiālus uzņēmuma dalībai izstādēs.  

Kā atzina mūsu tehnikuma jaunietes, prakse Spānijas uzņēmumos ir ne tikai atbildīgs posms kvalitatīvas profesionālās izglītības apguvē, bet arī kolosāla iespēja apgūt jaunas praktiskās iemaņas, iepazīt atšķirīgu no Latvijas darba vidi, iegūt pirmo darba pieredzi savā profesijā, kā arī pilnveidot savas zināšanas svešvalodu pielietošanā darbā un dzīvē. Mācību brauciena dalībnieces to visu spēja pierādīt. Pat vairāk: jaunietes tika uzaicinātas strādāt uzņēmumos vasaras brīvlaikā!

Projekta dalībnieki apskatīja pilsētas populārākos tūrisma objektus- Svētās Ģimenes baznīcu (Sagrada Familia), Guelja parku (Park Guell), Citadeles parka (Ciutadella Park) ūdenskritumu, akvāriju, Gaudi meistardarbus-  Casa Batlo un Casa Mila, Triumfa arku u.c.

Paldies visai uzņemošās iestādes komandai un Projektu nodaļas darbiniekiem par mācību prakses organizēšanu, veicot tās sagatavošanas, īstenošanas un novērtēšanas darbus!
Informāciju sagatavoja:
pavadošā persona, vispārējās vidējās izglītības skolotājs Jevgeņijs Ļitvinovs
 
« atpakaļ