Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Bezpilota gaisa kuģu tālvadības pilotu apmācība sadarbībā ar LMT Mācību centru

26.11.2023
  Pavisam nesen, 26.09.2023., Latgales Industriālais tehnikums noslēdza sadarbības līgumu ar LMT Mācību centru par "Bezpilota gaisa kuģu tālvadības pilotu apmācību programmas" īstenošanu arī Daugavpilī.

Latgales Industriālais tehnikums sadarbībā ar Pieaugušo neformālās izglītības iestādi "LMT Mācību centrs" piedāvā  apgūt bezpilota gaisa kuģu (dronu) vadības apmācības programmu - gan teorētisko, gan praktisko daļu pēc izvēles.

Bezpilota gaisa kuģu pielietojums aptver arvien vairāk nozaru un kļūst detalizētāks, sakarā ar to pieaug pieprasījums pēc profesionālām dronu vadības prasmēm. Apgūstot nepieciešamās teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas, var paaugstināt savu konkurētspēju darba tirgū.

"Bezpilota gaisa kuģu tālvadības pilotu apmācību programmas" saturs dos zināšanas par:

  • Bezpilota gaisa kuģu (dronu) uzbūvi un lidojumu pamatprincipiem
  • Eiropas Savienības un nacionālā līmeņa normatīvo regulējumu
  • Lidojuma procedūrām
  • Vides un cilvēka faktora ietekmi uz drona lidojumu
  • Praktisku lidošanu
Laika periodā no 07.11.2023. - 21.11.2023 tika apmācīti pirmie izglītojamie, kuri apguva gan teoriju, kura notika attālināti, gan praksi, kura bija organizēta šeit Daugavpilī reālā vidē. Par neformālās izglītības programmas apguvi izglītojamie saņēma apliecību, kur aprakstīts sasniedzamais rezultāts izglītības programmas apguvē.

Latgales Industriālais tehnikums aicina izmantot iespēju apgūt tieši Daugavpilī  neformālās izglītības programmu "Bezpilota gaisa kuģu tālvadības pilotu apmācību programma", kura ir ļoti pieprasīta dažādās nozarēs un jomās, kā arī apsveic absolventus un novēl panākumus turpmākajā darbībā.

Informāciju sagatavoja:
Pieaugušo izglītības centrs

alina.daugste@lint.lv
t. 20585485

« atpakaļ