Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Labo darbu maratons!

06.11.2023
 
No 23. oktobra līdz 06. novembrim Ekoskolas jaunieši organizēja labo darbu maratonu, ar devīzi: “Palīdzēsim kopīgi mainīt pasauli! Pievienojies mums šodien un sniedz roku tiem, kam vajadzīga palīdzība.” Maratona ietvaros, tika aicināts piedalīties ikviens tehnikuma audzēknis un darbinieks.

Ekoskolas jaunieši īstenoja divas akcijas: savākti partikas produkti kārsto ēdienu virtuvei un nepieciešamās lietas dzīvnieku patversmei. Īpašs paldies otrās maiņas  08 (gr.audz. Ludmila Bogačova) un 0-23 (gr.audz. Nataļja Golubeva) grupām, kas palīdzēja savākt un nogādāt ziedojumus.

Audzēkņi labprāt iesaistījās labo darbu maratonā:  2-02b (gr.audz. Ilona Kiruka) un 3-03 (gr.audz. Natālija Andrejeva) grupas veica uzkopšanas darbus Daugavpils Svēto mocekļu Borisa un Gļeba pareizticīgo katedrālē, 1-15 (gr.audz. Alla Berjoza) grupa – Jēzus Sirds Romas katoļu baznīcā un Pētera un Pāvila pareizticīgo baznīcā.

Vairāki audzēkņi piedalījās tehnikuma teritorijas uzkopšanas darbos, audzekņi ar lielu entuziasmu ķērās pie darba, lai atbrīvotu teritoriju no košā lapu paklāja. Šādi pasākumi ir tikpat svarīgi kā mācību stundas, jo audzēkņi strādājot gūst pirmās iemaņas darba organizēšanā, komandas darbā un kvalitatīva darba veikšanā. Tāpat būtiski jau mācību laikā jauniešiem parādīt, cik svarīgi veikt sociāli atbildīgu darbu.

Fotogalerija

Sagatavoja: Ekoskolas pārstāvji 

« atpakaļ