Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Telpu futbola sacensību rezultāti

01.02.2024
 
1.februārī ar aizraujošām pusfinālspēlēm un finālspēlēm noslēdzās Latgales Industriālā tehnikuma sacensības telpu futbolā.

Janvāra vidū prasmīgākie kājbumbas meistari, izveidojot komandas no divām mācību grupām, apvienojās spēkiem, lai noskaidrotu LIT čempionus. Sacensībās piedalījās 7 komandas un audzēkņi no 14 grupām, kā arī draugi no Višķu filiāles.

Jau no pirmajām apakšgrupu spēlēm varēja spriest, ka būs sīva, emocionāla un aizraujoša cīņa, lai noskaidrotu uzvarētājus. 

Beidzoties apakšgrupu spēlēm, komandas tika sadalītas pusfinālu pāros, lai tālāk noskaidrotu trīs finālistes, kuras savā starpā sadalīja goda pjedestālu. Līdz pat pašai pēdējai spēles sekundei vēl nebija skaidrs komandu sadalījums - katrai komandai, noslēdzot finālsacensības, bija  pa vienai uzvarai un zaudējumam, tādēļ čempionu noskaidrošanai tika ņemta vērā savstarpējo spēļu vārtu attiecība. 

Par turnīra uzvarētājiem tika kronēta 3-04/4-35 gr. komanda (Matīss Sarkanis, Viktors Volkovs, Kristiāns Kursītis, Viktors Afanasjevs, Maksims Maksimovs, Artjoms Karols un (1-03 gr.) Jurijs Siņevičs ), otrā vieta 2-02a/2-02b gr. (Kirlis Bujanos, Raivis Jānis Meļnikovs, Daņila Mironovs, Deniss Romanovs, Edvīns Papino, Vladislavs Abramovičs, Maksims Plikusovs un (3-36 gr.) Ingars Žurņa) komandai un goda pjedestālu noslēdza 3-02t/3-23 gr. komanda (Dāvis Fjodorovs, Dmitrijs Amosovs, Maksims Golubevs, Artūrs Sivačovs un (3-02 gr.) Artjoms Kaziņecs, Davids Liepnieks). 

Mūsu kolēģu no Višķiem sastāvs - Edvīns Pūgam Artūrs Vilcāns, Renārs Rītiņš, Raivis Cvetkovs, Aleksandrs Bitenieks, Aivis Skudra, Vadims Bogdanovs, Konstantīns Škuratovs un Antons Latišonaks. Tieši Višķu komanda sagādāja spraigāko un emocijām bagātāko spēli grupu turnīrā, kad pēdējā priekšsacīkšu spēlē piedzīvoja minimālu zaudējumu turpmākajiem čempioniem. Līdz pat šai dienai klīst baumas par uzpirkto tiesnesi un sporta kuluāros nebeidz runāt par totalizatorā iesaistītām personībām. Paldies par emocijām un jau zināms, ka turnīra organizatori pēc spēles atņēmuši tiesneša licenci galvenajam šīs spēles soģim!

Jāatzīmē, ka komandas, kuras spēlēja finālā, tika komplektētas no trim grupām, tādēļ īpaši jāatzīmē tās komandas, kuras sastāvēja tikai no 2. kursa grupām:
  • 1-02a/1-35 gr. - pirmo kursu komanda ar Aleksandru Gļebu, Artūru Tulu, Nauri Līcīti, Edgaru Trušeli, Ņikitu Galizovu, Kristeru Šaliņu sastāvā. Šī komanda pusfinālsacensībās tikai pēcspēļu sitienu sērijā piekāpās 3-04/4-35/3-36 3.kursa komandai.
  • 2-15/2-35 gr. - otrā kursa komanda, kuras sastāvā bez viena spēlētāja tika pārstāvēta tikai no viena kursa spēlētājiem Dmitrija Pupina, Maksima Batalova, Sergeja Rubaņika, Aivara Konuša un (2-15gr. )Romualda Loča. Tikai pašā spēles galotnē pusfinālā tika piedzīvots zaudējums 3-02t/3-23/3-02/2-02R apvienotajai komandai.
  • 2-35/3-35 gr. apvienotā komanda ar sastāvu - Deniss Barkovskis, Dmitrijs Veļičko, Normunds Sprancis, Ruslans Marenkovs, Deniss Averčenko, Ņikita Drako, Valdis Giruckis un Aleksandrs Šersts. Pusfinālā, arī pēcspēļu sitienu sērijā tika piedzīvots zaudējums 2-02a/2-02b/3-36 gr. komandai. 
 Kā minēts, turnīrs izvērtās ļoti emocionāls un piesātināts. Paldies visiem, kuri cīnījās!
 Pavisam drīz aktīvi iesākto gadu turpināsim ar LIT Volejbola sacensībām.
 
Turnīra tabula

Sagatavoja: sporta organizators  Jānis Čaplinskis
 
 
« atpakaļ