Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Gates ampācības automehāniķiem

08.02.2024
 

Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs sadarbībā ar InterCARS Latvija 08.02.2024. Latgales Industriālā tehnikuma Metālapstrādes un mašīnzinību nodaļā organizēja Gates apmācības automehāniķiem.

Gates Corporation ir vadošais tehnisko šķidrumu un transmisiju ražotājs. Uzņēmums ir apņēmies veikt revolūciju materiālu zinātnē, lai ražotu produktus, kas pārsniedz sākotnējās prognozes.  Uzņēmuma veiksmes pamatā ir partnerattiecības ar klientiem, piegādātājiem, izplatītājiem un darbiniekiem. Uzņēmums Gates atbalsta savu darbinieku – lektoru iesaisti praktiķu apmācībās.

Apmācības pulcēja 24 pedagogus un praktizējošos automehāniķus no Latvijas dienvidaustrumiem. Dalībnieki uzmanīgi klausījās lektoru (Lielbritānija, Somija) stāstījumā, iesaistījās sarunās. Praktiķi atzina, ka seminārs “…bija noderīgs”, “…par dažiem produktiem bijām dzirdējuši”, par citiem produktiem un to izmantošanas iespējām “…dzirdējām pirmo reizi”.

Noslēgumā lektori un InterCARS pārstāvis izteica vēlēšanos apskatīt Autotransporta nodaļu, iepazīties ar stendiem, darbnīcām. Viesi atzinīgi novērtēja topošajiem automehāniķiem piedāvātās iespējas profesijas apguvē.

Nodaļas vadītājs A.Veliks ar viesiem apsprieda materiāltehniskā nodrošinājuma atjaunošanas procesu. Runāja par tehnikuma audzēkņu piedalīšanos Starptautiskā konkursā “Young Car Mechanic”, kuru Latvijā organizē InterCARS. Apsprieda iespēju turpināt sadarbību ar InterCARS automehāniķu apmācības jomā.

Fotogalerija 

Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs

« atpakaļ