Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Valentīndienai veltīta viktorīna angļu un vācu valodās

14.02.2024
 
„Mīlestības dziesmas ir vairāk par visu pārējo. Ja mūzika mums varētu likt ko darīt, tad tā liktu mums vairāk mīlēt vienam otru.” / Frank Zappa/

14.februārī LIT audzēkņi  un skolotāji atzīmēja Svētā Valentīna dienu. Valentīna diena tiek uzskatīta par vienu no romantiskākajiem gada notikumiem. Valentīndiena mums dod iespēju pateikt svarīgus vārdus – draugam, ģimenei, skolotājai.

14.02.2024. KKC notika angļu un vācu valodu pasākums - viktorīna, kura bija veltīta Valentīndienai. Pasākumā piedalījās 4 komandas (katrā komandā bija 4 cilvēki). Draudzīgā, jaukā un romantiskā gaisotnē tika novadīti dažādi konkursi: poētiskais, interaktīvais, muzikālais, radošais un citi. Konkursu mērķis bija iepazīstināt ar tradīcijām angļu un vācu valodās, kuras ir saistītas ar šiem svētkiem . Visi dalībnieki demonstrēja izdomu, radošumu un veiklību, prasmi izjust un atbalstīt partneri.

1.vietā - 2-15 gr. komandai (V.Ovčiņņikovs, Ņ.Tirelis, D.Lebedevs, P.Krasovskis)

2.vieta - 2-04 gr. komandai (K.Lukjanska, K.Šalajeva, A.Šlotskis ,R.Šostaks)

3.vieta - 2-23S gr. komandai (D.Fjodorovs, K.Gūtmanis, D.Skribins, A.Pavlovičs)

4. vieta - 2-02T gr. (K.Anžāns, V.Ivanova, A.Ignatjeva, L Beinaroviča)

Paldies svešvalodu skolotājiem N.Golubevai,N.Andrejevai,J.Sergejevai,O.Ostrovskim un N.Šukstei par palīdzību pasākuma vadīšanā, kā arī visiem audzēkņiem par atsaucību un  par radīto svētku noskaņu!


Sagatavoja angļu un vācu valodu skolotāja Natālija Andrejeva 
« atpakaļ