Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Sporta svētki aprīļa mēnesī

24.04.2024
 

Strauji tuvojas mācību gada beigas, līdz ar to norisinās arī pēdējās sporta spēļu aktivitātes, kurās tehnikuma godu aizstāv mūsu sportiskie audzēkņi. Laika posmā no 11. līdz 21. aprīlim Latgales Industriālā tehnikuma audzēkņi ar pozitīviem rezultātiem pārstāvēja mūsu tehnikumu dažāda mēroga un sporta veidu sacensībās.

Mēnesim iesākoties, 11.aprīlī Daugavpils Tūrisma un tehnoloģiju tehnikumā risinājās AMI 34. Sporta spēļu Latgales reģiona sacensības badmintonā jaunietēm un jauniešiem.

Mūsu tehnikuma badmintona jauniešu komandu pārstāvēja Ksenija Buko, Katrīna Šalajeva, Karīna Šumska, kā arī Deniss Barkovskis, Dmitrijs Veličko un Artis Konutis.

Mūsu jaunietes, uzvarot Malnavas koledžas audzēknes, kopvērtējumā ierindojās trešajā vietā attiecīgi aiz Jēkabpils TT un Daugavpils TTT jaunietēm.

Pārliecinoši uzvarot Malnavas un Jēkabpils jauniešus, mūsu puiši aizvadīja pēdējo spēli pret Daugavpils TTT jauniešiem, kurā izšķīrās sacensību uzvarētāju gods. Saspringtā cīņā, parādot raksturu un cīņassparu, arī pēdējā spēlē pārāki ar 3-0 izrādījās mūsu tehnikuma audzēkņi līdz ar to uzvarot sacensībās.

 

Paldies jauniešiem par sportisko garu un cīņassparu!

 

18.aprīlī Latgales Industriālā tehnikuma sporta zālē tika aizvadītas 34.sporta spēļu sacensības Tautas bumbā jaunietēm. Pie mums ciemojās audzēknes no Daugavpils TTT un Jēkabpils TTT. Meitenes aizvadīja kopumā četras spēles, divas reizes spēkojoties ar katra tehnikuma meiteņu komandām.

Pozitīvā un azartiskā gaisotnē mūsu drosmīgās meitenes ierindojās starp abām tehnikuma komandām, priekšā aizstedzoties jēkabpilniecēm, bet pa priekšu palaižot kaimiņienes no Daugavpils TTT.

Mūsu meiteņu komandu pārstāvēja:

KSENIJA BUKO             2-03

KARĪNA ŠALAJEVA       2-04

KITIJA SEMJONOVA     2-04

VALĒRIJA REINIKA       3-03

KARĪNA TIHOMIROVA 3-03

KATRĪNA ŠUMSKA       2-04

VIKTORIJA TEICĀNE    2-03

ŽANNA PROKOFJEVA  1-15

ANASTASIJA BIZŅA     1-15

ĒRIKA ČEREŠKEVIČA    1-15

Sacensības tiesāja Artis Konutis, un kopā ar mūsu meitenēm bija skolotāji Anastasija Jakovļeva un Ivans Gaļašs.

Paldies visiem par kārtējiem sporta svētkiem mūsu tehnikumā!

 

“Ķirsīti uz kūkas” kārtējo reizi sarūpēja Latgales Industriālā tehnikuma puišu komanda. 21. aprīlī Rimi Olimpiskajā centrā risinājās TOP! kausa volejbolā finālsacensības jauniešiem. Atgādināsim, ka februāra mēnesī mūsu puiši izcīnīja vietu šajās sacensībās, uzvarot Daugavpils reģiona atlasē.

Sacensībām notiekot svētdienā un izbraucot agri no rīta uz galvaspilsētu, mūsu komanda, pateicoties īpatnējam turnīra formātam, kopumā aizvadīja 12 spēles visas dienas garumā. Finālsacensībās piedalījas 32 komandas no visas Latvijas, kuras arī bija izcīnījušas ceļazīmes uz Latvijas finālu savos reģionos. Izcīnot sešas uzvaras no septiņām spēlēm, ierindojoties otrajā vietā apakšgrupu sacensībās astoņu komandu konkurencē, mūsu volejbolisti nodrošināja ceturtdaļfinālu cīņas un pelnīti uzvarot abās no tām, puiši nodrošināja FINAL Four sacensības. Revanšējoties Juglas komandai par zaudējumu apakšgrupā un uzvarot Rīgas valsts ģimnāzijas audzēkņus, mūsu puiši izcīnīja augsto otro vietu turnīrā, atzīstot tikai Jēkabpils vienaudžu pārākumu.

Mūsu koamndu sacensībās pārstāvēja:

Ivans Rustkovs             3-02

Danila Mironovs          2-02b

Sandis Сimotišs           3-36

Deniss Averčenko        2-35

Matīs Sarkanis             3-04

Maksims Golubevs      3-23

Arvīds Lonskis             3-04

Artis Konutis                2-04

Daniels Soročins          1-35

Dmitrijs Veličko           3-35

Komandas treneris Edgars Baltacis

 

Paldies puišiem un trenerim par lielisko sasniegumu un Latgales Industriālā tehnikuma vārda popularizēšanu Latvijas valsts mērogā!

 

Informāciju sagatavoja sporta organizators Jānis Čaplinskis

« atpakaļ