Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Pasākumu cikls „Tālākizglītības ceļvedis”

10.05.2024
 
13. martā IPĪV „Višķi” izglītojamajiem platformā zoom notika tikšanās ar Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes pārstāvi, kura iepazīstināja tos ar universitātes mācību programmām un ārpusnodarbību pasākumiem.

30. aprīlī trešā un ceturtā kursa izglītojamajiem tika stāstīts par mācību iespējām RTU Liepājas Jūrniecības koledžā un darbu pēc koledžas absolvēšanas.

7. maijā tehnikumā viesojās Latgales reģiona pārvaldes Ugunsdrošības uzraudzības un civilās aizsardzības nodaļas inspektors Artjoms Anufrijevs, kurš iepazīstināja jauniešus ar Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu un profesijām, kuras var tajā apgūt.

10. maijā LIT viesojās tehnikuma absolventes Anastasija Vinogradova, kura stāstīja par mācībām RTU programmā Būvniecība, Jevgeņija Žurila, kura dalījās savā mācību pieredzē RCK programmā Arhitektūras tehnoloģija, Viktorija Korole, kura šobrīd mācās LBTU programmā Dizains un amatniecība. Kopumā meitenes dalījās savos iespaidos, ko nozīmē būt par studentu, par ārpusstudiju aktivitātēm un savu pieredzi, dzīvojot kopmītnēs.

Fotogalerija

Informāciju sagatavoja Komunikācijas un karjeras centrs 
« atpakaļ