Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Izcīnīta 4.vieta!

17.05.2024
 
Apsveicam Elvaru un visu Metālapstrādes un mažīnzinību nodaļas pedagogu kolektīvu ar panākumiem!
16. un 17. maijā Rīgā norisinājās konkursa “Young Cars Mechanic 2024” fināls, kurā 11 Latvijas labākie jaunie automehāniķi remontējot, montējot un veicot citus uzdevumus, sacentās par iespēju pārstāvēt valsti starptautiskā jauno automehāniķu konkursā.

Tiesības piedalīties šajās sacensībās bija izcīnījis Latgales Industriālā tehnikuma 4. kursa audzēknis Elvars Friliņš. Tā bija iespēja audzēknim pārbaudīt savu varēšanu vienpadsmit moderni aprīkotās stacijās, izmēģināt spēju strādāt “ekstremālos” apstākļos, kad katrai darbībai seko eksperts, rīcība tiek filmēta, analizēta. Iespēja parādīt sevi darba devējiem un iegūt draugus – motivētus, zinošus un prasmīgus jauniešus. Konkursā Elvaru pavadīja Metālapstrādes un mašīnzinību nodaļas vadītājs Aigars Veliks. Konkursa finālā mūsu tehnikuma audzēknis piedalījās pirmo reizi, skolotājam bija iespēja iepazīties ar šāda mēroga pasākumu organizēšanas niansēm, precizēt nepieciešamās zināšanas un prasmes, kas audzēkņiem nepieciešamas šādā konkursā, dibināt kontaktus ar citu tehnikumu skolotājiem un nozares uzņēmējiem.

Pēc pirmās dienas uzdevumiem Elvars bija vadībā, tomēr konkurence izrādījās ļoti sīva. Izcīnīta 4.vieta! Apsveicam Elvaru un visu Metālapstrādes un mažīnzinību nodaļas pedagogu kolektīvu ar panākumiem! Novēlam audzēknim iegūto pieredzi izmantot savas profesionālās karjeras veidošanā! Skolotājiem novēlam neatlaidību un izturību jaunās automehāniķu paaudzes sagatavošanā!

Fotogalerija

Informāciju sagatavoja Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs
« atpakaļ