Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Būvniecības NEP priekšsēdētāja Andra Bērziņa vizīte

28.05.2024
 

2024.gada 28.maijā Latgales Industriālajā tehnikumā darba vizītē viesojās Būvniecības nozares ekspertu padomes priekšsēdētājs Andris Bērziņš un Nozaru ekspertu padomju koordinatore Anda Būmane.

Vizītes laikā tika apskatīta tehnikuma materiāltehniskā bāze, Būvniecības, Metālapstrādes un mašīnzinību nodaļas darbnīcas, apskatīts izglītojamo darbs darbnīcās, apgūstot praktiskos darbus moduļu apguvē.

Vizītes laikā, kopā ar direktori Ināru Ostrovsku, direktores vietnieci mācību darba un audzināšanas jomā Jeļenu Fedosejevu, Būvniecības nodaļas vadītāju Igoru Ilarionovu, izglītības metodiķi metodiskajā un pedagogu tālākizglītības jomā Jolantu Savvinu, izglītības metodiķi mācību prakses organizēšanā Arturu Karolu, NEP pārstāvji diskutēja par profesionālās izglītības izaicinājumiem, programmu saturu un tā īstenošanu, prakses vietām, sadarbību ar darba devējiem.

A.Bērziņs un A.Būmane apmeklēja izglītības programmu īstenošanas vietu “Višķi”, kur tiek īstenotas Lauksaimniecības jomas izglītības programmas, tikās ar izglītības metodiķi izglītības programmu īstenošanā IPĪV "Višķi" Anitu Lāčaunieci, Augšdaugavas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieku Vitālija Aizbaltu, kas iepazīstināja NEP pārstāvjus ar materiāltehnisko bāzi un atremontētajām telpām, kurās veiksmīgi notiek mācības.

NEP priekšsēdētājs A.Bērziņš un koordinatore Anda Būmane pateicās direktorei I.Ostrovskai par iespēju apskatīt tehnikumu un tikties ar vadību. Tā bija vērtīga tikšanās mūsu tehnikumam.


Informāciju sagatavoja:
Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs

  
 

« atpakaļ