Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Izlaidums 2024

28.07.2024
 

28.jūnijā Latgales Industriālajā tehnikumā notika 2023./2024.mācību gada vasaras izlaidums. Izlaidumā piedalījās 132 izglītojamie no 12 Daugavpils un IPĪV “Višķi” grupām. Mūsu absolventus sveica ģimene, draugi, skolotāji un meistari, tehnikuma administrācija un darbinieki, sadarbības partneri un uzņēmēji. Klātesošos uzrunāja tehnikuma direktore Ināra Ostrovska un mūsu sadarbības partneris- Višķu pagasta pārvaldes vadītājs  Jānis Proms.

Absolventu vidū bija vairāki izglītojamie, kuri saņēma ne tikai profesionālās izglītības dokumentu par profesionālās kvalifikācijas piešķiršanu, bet arī Ministru prezidentes, Finanšu ministrijas un Daugavpils pilsētas domes Goda rakstus.

Pateicības rakstu Simtgades izcilniekam un Finanšu ministrijas Simtgades stipendiju 750 EUR apmērā saņēma 2 tehnikuma absolventi- Elvars Friliņš (4-02) un Alans Červjakovs (4-03).

Ministru prezidentes atzinības rakstu par teicamām un izcilām sekmēm, absolvējot izglītības iestādi, saņēma Darja Orlova (4-03).

Daugavpils pilsētas domes Goda rakstu par labām, teicamām un izcilām sekmēm, absolvējot izglītības iestādi, saņēma 8 absolventi: Jūlija Pučkova (4-03), Darja Lune (4-03), Viktors Volkovs (4-35), Everita Kursiša (4-35), Jānis Aņisimovičs (4-15), Romans Romacevičs (4-15), Vladislavs Šajevskis (4-23) un Ērvins Streilis (AM-21).

Izlaidumā godināja ne tikai mūsu izglītojamos, bet arī tehnikuma nodaļu vadītājus, grupu audzinātājus, profesionālo un vispārizglītojošo priekšmetu skolotājus par viņu mērķtiecīgu, kvalitatīvu un godprātīgu darba pienākumu veikšanu, ilggadēju, atbildīgu, profesionālu un pedagoģisko darbību,  tehnikuma pozitīvā tēla veidošanu un popularizēšanu, kā arī nozīmīgu ieguldījumu pedagoģiskajā darbā, patriotiskās un pilsoniskās apziņas veidošanā un izglītojamo talantu attīstīšanā.

Novēlam katram izaudīt vasaru, uzkrāt vitamīnus, enerģiju, spēkus un tiekamies atkal jaunajā mācību gadā!


Fotogalerija

Informāciju sagatavoja:

Audzināšanas daļa

« atpakaļ