Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Dagda \ Karjera

Tikšanās ar uzņēmuma “FRAVIA” pārstāvēm

06.10.2023
 
Tikšanās ar uzņēmuma pārstāvjiem – tas ir būtisks posms jebkura biznesa dzīves posmā, tas ir sadarbības, veiksmju un ilgtspēju posms. Tāda tikšanās notika  LIT IPĪV « Dagda» ar  uzņēmuma “FRAVIA” pārstāvēm: Ivetu Malinovsku un Anastasiju Truli šā gada 27.septembrī. Pārstāves iepazīstināja audzēkņus un skolotājus ar uzņēmuma darbības jomu. Uzņēmums ražo koka terases kempingiem visā Eiropā (uzņēmuma dibinātājs Dagdā – Dorians Monquignon no Francijas). Interesanti, ka uzņēmuma nosaukums “FRAVIA” radies no valstu saīsinājumiem – FRA- Francija, VIA –Latvija, kur strādā visu vecumu un tautību cilvēki.

“Pašlaik SIA “FRAVIA” piedāvā labi atalgotu darbu 65 strādniekiem un mēs meklējam vēl 25 strādniekus”, teica Iveta Malinovska. “Galvenais ir enerģija, motivācija un vēlme iegūt jaunas zināšanas un prasmes,” secināja Anastasija Trule.

Audzēkņi un skolotāji noskatījās video par dažādām uzņēmuma profesijām gan ražošanā, gan birojā, kā arī uzzināja par iespēju piedalīties komandējumos, proti, apceļot Eiropu, pildot savus darba pienākumus. Sarunas noslēgumā “FRAVIA” pārstāves atbildēja uz audzēkņu jautājumiem par drošību, atalgojumu, komandējumiem utt. Tikšanās bija lietderīga, aktuāla un interesanta. Paldies uzņēmuma SIA “FRAVIA” pārstāvēm par interesantu tikšanos.                                                   

Informāciju sagatavoja:  Izglītojamo pašpārvalde

 



« atpakaļ