Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Auto mehānikas izstāde

12.04.2019
 

12. aprīlī Daugavpils Būvniecības tehnikuma autotransporta nodaļas 1. un 2. kursa audzēkņi devās uz Ķīpsalas Starptautisko izstāžu halli, lai apmeklētu izstādi „Auto 2019”. Projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 „Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs”, pasākuma „Auto mehānikas izstāde”, ietvaros trīs izstāžu hallēs bija iespēja apskatīt jaunākos auto modeļus, spilgtākos Latvijas un ārvalstu tūninga šedevrus, sacīkšu auto, komerctransportu un autoservisu aprīkojumu.

Izstāžu hallē audzēkņus sagaidīja tehnikuma autotransporta nodaļas pasniedzēji, kuri uzsvēra, kam pievērst uzmanību apskatot izstādes piedāvājumu. Izstādes tematika bija par automobiļu drošības sistēmām, instrumentiem, autoservisu pakalpojumiem, iekārtām, aprīkojumu un citām ar nozari saistītajām tēmām,  kas veicina audzēkņu zināšanas par dažādiem tehnoloģiskiem risinājumiem viņu nākotnes darbā.

Audzēkņiem izstādē bija iespējams ne tikai apskatīt ekskluzīvus automobiļus, bet arī paplašināt savas profesionālās zināšanas un konsultēties ar daudziem autotransporta profesionāļiem, apskatīt iekārtas un tehniku profesionāļiem, iepazīties ar jaunākajiem instrumentiem, apskatīt vieglo auto un komerctransporta rezerves daļas, utt. Šo iespēju būt izstādē, audzēkņi atzina kā vērtīgu pieredzi, kas papildina viņu zināšanas par savu profesiju, darba vidi un tehnoloģijām.

Fotogalerija

Sagatavoja: pedagogs karjeras konsultants Linda Pūdāne

« atpakaļ