Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Apbalvoti Daugavpils Būvniecības tehnikuma labākie audzēkņi

20.06.2019
 

20.jūnijā Daugavpils Būvniecības tehnikuma aktu zālē norisinājās 2018./2019.mācību gada noslēguma pasākums, kurā par augstiem sasniegumiem mācībās, konkursos, viktorīnās un citos pasākomos tika pasniegtas balvas labākajiem tehnikuma audzēkņiem.

Daugavpils Būvniecības tehnikuma direktore Ināra Ostrovska, uzrunājot klātesošos, uzsvēra, ka aizvadītajā mācību gadā ir bijis daudz nozīmīgu notikumu. Izglītojamajiem ir bijusi iespēja tikties ar uzņēmējiem, apmeklēti uzņēmumus un iepazinās ar to darbību. Akreditētas trīs izglītības programmas: Būvdarbi, Interjera dizains, Metālapstrāde. Bijis arī daudz sporta pāsākumu. Aizejot vasaras brīvdienās, direktore novēlēja izglītojamajiem stiprināt savas profesionālās iemaņas, palīdzēt vecākiem un vecvecākiem uzbūvējot kaut ko saimniecībā, vai uzprojektēt, dalīties ar zināšanām ar sev tuviem cilvēkiem, kā arī labi atpūsties.

Turpinājumā izglītojamajiem par teicamām un izcilām sekmēm un Daugavpils Būvniecības tehnikuma vārda popularizēšanu dažādos profesionālās meistarības un radošajos konkursos tika pasniegti Pateicības raksti.

Pateicības rakstus par teicamām un izcilām sekmēm mācībās saņēma: Anna Marija Ščeglova, grupas 1-23 audzēkne, Diana Beikule grupas 2-03 audzēkne un Anastasija Želtkova grupas 3-03 audzēkne, bet pateicības rakstus par augstiem sasniegumiem, piedaloties nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā “Skills Latvija-2019” - Emzari Karcivadze (3-23), Antons Gladiševs (3-23), Anatojis Šavecs (3-15), Viktors Abarass (3-15) un Anastasija Jacina (3-03).

Par augstiem sasniegumiem Daugavpils Būvniecības tehnikuma vārda popularizēšanā, meistarības konkursā “Ātrākais automehāniķis 2019”pateicības rakstu saņēma Andris Daļeckis (3-02) un Vladimirs Giļmanovs (4-02). Savukārt par augstiem sasniegumiem, piedaloties Latvijas profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu skatuves runas konkursā – Edvards Ērglis (2-23). Par augstiem sasniegumiem Daugavpils Būvniecības tehnikuma vārda popularizēšanā, piedaloties satiksmes drošības konkursā “Gada jaunais autovadītājs 2019” pateicības rakstu saņēma  Marks Kovaļovs (3-02).

Pateicības rakstus par augstiem sasniegumiem Daugavpils Būvniecības tehnikuma vārda popularizēšanā, piedaloties profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu radošajā konkursā “Radi, Rādi, Raidi – 2019” un Daugavpils pilsētas svētkos “Daugavpils – mana pils” saņēma Irina Abramova (2-03), Virginija Martirosjana – (2-03), Dita Laizāne – (2-03), Alīna Larionova (03a) un Viktorija Cmokova (4-04), bet par augstiem saniegumiem, piedaloties jauno profesionāļu meistarības konkursā “Ceļu būve” – Edmunds Petkevičs (2-33), Vairis Pastars (3-33) un Mārtiņš Vilcāns (4-33).

Par augstiem saniegumiem Daugavpils Būvniecības tehnikuma vārda popularizēšanā, piedaloties profesionālās meistarības konkursā “Knauf Junior Trophy Latvija 2019” pateicības rakstus saņēma Maksims Tričiņecs, Žans Lukjanskis, Markuss Volkovs, Vadims Popovičs, Ivo Pastars un Viktorija Puriškevča, grupas 2-15 audzēkņi, bet par augstiem sasniegumiem, piedaloties konkursā “Es sāku ar sevi – Tīrai Latvijai” – Elīna Pudāne, Aleksandra Švecova, Anastasija Jankovska, Jeļizaveta Politajeva, Liāna Petrova, Irina Dedele, Juliana Fjodorova-Saveļjeva un Anastasija Bortkeviča, grupas 1-03 audzēknes.

Turpinājumā kluba “Erudīts“ vadītāja, vispārējās izglītības skolotāja Nataļja Leončuka pasniedza kausus un dāvanas komandām – tehnikumā jau otru gadu notiekošās intelektuālās spēles “Kas? Kur? Kad?” uzvarētājām.

Par izcīnīto trešo vietu tehnikuma erudītu spēles “Kas? Kur? Kad?” čempionātā tika apbalvota grupas 1-15 apdares darbu tehniķu komanda, grupas audzinātāja Inese Līvmane, par otro vietu - grupas 1-04 arhitektūras tehniķu komanda, grupas audzinātājs Antons Bogačovs, par pirmo vietu otrajā maiņā - grupas 0-15a apdares darbu tehniķu komanda, grupas audzinātāja Ludmila Bogačova, bet par pirmo vietu 1.-4.kursu čempionātā - grupas 2-15, apdares darba tehniķu komanda, audzinātājs Edgars Ļehovs. Abas šīs komandas saņēma arī ceļojošo kausu.

Par labākajiem „Kas? Kur? Kad?” spēlētājiem 1.-4.kursu grupā tika atzīts Glebs Sujarovs, grupa 2-15, bet otrajā maiņā - Aivars Žvars, grupa 0-15a. Viņiem tika pasniegtas Pūcītes.

Pasākuma muzikālus sveicienus visiem klātesošajiem sniedza Virgīnija Martirosjana un vokālais ansamblis “Celtnieks”. Noslēdzās pasākums ar kopīgas dziesmas „Mana dziesma” izpildījumu.

Fotogalerija

Sagatavoja Ivars Soikāns

 

 

« atpakaļ