Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Tēva dienai veltīta audzināšanas stunda

12.09.2019
 

12.septembrī Daugavpils būvniecības tehnikumā norisinājās Tēva dienai veltīta audzināšanas stunda, tajā piedalījās 1.kursa izglītojamie, grupu audzinātāji un skolotāji.
Pasākumā īpaši tika uzsvērts, cik Tēva loma ģimenē ir svarīga, viņš ir paraugs bērniem, kurš parāda, kādi mēs, kā bērni, vēlamies būt, un kādi mēs noteikti negribētu būt.

1.kursa jaunieši vēroja prezentāciju, par tēva pienākumiem un īpašībām. Pirmkursnieki iepazinās ar Latvijā ievērojamu cilvēku atziņām par tēva lomu ģimenē (Intars Busulis, Renārs Kaupers, Kaspars Zlidnis).

Arī Daugavpils Būvniecības tehnikuma skolotāji dalījās pārdomās, savu viedokli izteica, Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģiju nodaļas vadītājs – N.Bulis, audzinātājs I.Trokšs -Traško, skolas psihologs J.Stičinskis, un skolotājs A.Tavkins.

Audzināšanas stundas noslēgumā, izglītojamajiem tika organizēts aizraujošs konkurss par Zivju sugām un dzīvnieku pēdu nospiedumiem. Pirmkursnieki aktīvi iesaistījās konkursos un veiksmīgākie saņēma balvas par pareizām atbildēm


Sagatavoja Sarmīte Meļnikova






« atpakaļ